Gebeliğe Hazırlık Adete 1 hafta kala kan testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iilay

04.08✨
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
2.047
3.282
658
31
Arkadaşlar merhaba..
Adetime 1 hafta var bugun baya belirgin 2.çizgiyi gördüm. Dün daha belli belirsiz bir çizgiydi fotoğraflarda zor gözüküyordu. Her neyse bu şekilde 4 test yaptım ve hepsinde çizgiyi gördüm.

Bugün kan tahlili verdim. Sonuçlar akşam 16.00 gibi çıkacakmış. Benim gibi çok erken öğrenip hamileliği devam eden ya da doğum yapmış olanlar var mı??

Eklemek istediklerimde var. Eşimle bebek düşünmeye yeni başladık. Bu süreçten önce hormonlarıma baktırdım . Prolaktin 67 çıkmıştı ve ilaç kullanıyordum. Hatta son ilacımı haftaya alıp kontrola gidicektim.

Prolaktin yüksekken ilaç kullandıysanız hamile kalabilirsiniz. Benim de prolaktin yüksekti, ilaç kullandım ve sonraki ay 6 gün kala hamile olduğumu öğrendim kan testinde, ama ne yazık ki kimyasal gebelikti. 2 günde 2'ye katladı başta, sonra regl günümde kanamam oldu ve öyle sonlandı. Sonraki ay hamile kaldım. Sizde aynısı olacak diye bir kural yok elbette, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileyseniz.

Bende öyle olacakmış gibi hissediyorum. Burada o kadar şey okudum ki.. artık ilk seferde sağlıklı gebelik imkansız gibi kafamda

Merhaba canım ne yaptin adet oldun mu merak etim

Evet çıktı. Bu mesajı yazdığım gün beta hcg 46 çıktı, 2 gün sonra 117 oldu. Aradan 1 hafta geçtikten sonra beta hcg 2476ydı. Ne olur olmaz biraz daha bekleyeyim diye 1 hafta daha bekledim ultrasonda keseyi gördük. Adet günüm geçeli de 11 gün oldu.
Prolaktin yüksek diye hiç beklemiyordum. Demek ki ilaç baya etkiliymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Ben varım regl olmama 6 gün kala net çizgi ile gebe olduğumu öğrendim kan tahlilinde 4 haftalık gebe olduğumu söylemişti doktor. Doğum yaptım kızım 15.5 aylık oldu. Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…