- 3 Eylül 2023
- 426
- 199
- 29
-
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
yok yapma cnm erken henuz test icin olsada cikmaz yaniKızlarr bu ay ovülasyon takibi yaptım ayın 11 inde koyuluk oldu, 13 eylül aksamda çatlama oldu. 3 gün boyunca her gün değerlendirdik. Beklediğim adet tarihim 26 eylül. 1 hafta var ama belimde adet olacak gibi ağrım var ve çok hafif şekilde arada bir yumurtalıklarda sızı oluyor. Erken gebelik testi yapmalı mıyım sizcee?
Regli belirtilerim var gibi hafif karnımda da korkuyorum yine regli olmaktanyok yapma cnm erken henuz test icin olsada cikmaz yani
Kızlarr bu ay ovülasyon takibi yaptım ayın 11 inde koyuluk oldu, 13 eylül aksamda çatlama oldu. 3 gün boyunca her gün değerlendirdik. Beklediğim adet tarihim 26 eylül. 1 hafta var ama belimde adet olacak gibi ağrım var ve çok hafif şekilde arada bir yumurtalıklarda sızı oluyor. Erken gebelik testi yapmalı mıyım sizcee?
Haklısınız aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bende 1 hafta daha dayanacağım tabi kırmızılar gelmezseeGebelik belirtileri de regl belirtilerine benzeyebiliyo. Biraz daha dayanıp, regl gününüzde test yapın bence
Ah evet ama keske insan dayanabilseeEn doğrusu geçmesini beklemek.
Ah evet ama keske insan dayanabilsee
Ben 6 gün kala öğrenmiştim ama herkeste aynı olmaz tabi garanti olsun diye gününüzü bekleyinKızlarr bu ay ovülasyon takibi yaptım ayın 11 inde koyuluk oldu, 13 eylül aksamda çatlama oldu. 3 gün boyunca her gün değerlendirdik. Beklediğim adet tarihim 26 eylül. 1 hafta var ama belimde adet olacak gibi ağrım var ve çok hafif şekilde arada bir yumurtalıklarda sızı oluyor. Erken gebelik testi yapmalı mıyım sizcee?
Rabbim hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Sizin afedersiniz sorununuz nedir acaba?Senelerdir bekleyen biri olarak inan çok iyi anlıyorum. Bende bugün olacaktım olmadım.
Elim gidip geliyor. Ara ara adet hissi gelince moralim bozuluyor.
Bende de şuan 1 hafta olmasına rağmen alt karın ve bel ağrısı var regl olacak sanırımBen 6 gün kala öğrenmiştim ama herkeste aynı olmaz tabi garanti olsun diye gününüzü bekleyin
Rabbim hayırlısıyla kucağımızı boş bırakmasın inşallah. Sizin afedersiniz sorununuz nedir acaba?
Hiçbir sorun yok diyorlar. Asıl sinirimide o bozuyor.
Kaç tane doktora gittim. Hepside herşey iyi diyor.
İnşallah gelmez, gebesinizdir. Dularım hem sizinle, hem de tüm bebek bekleyen arkadaşlarımlaHaklısınız aklımdan çıkarmaya çalışıyorum bende 1 hafta daha dayanacağım tabi kırmızılar gelmezsee
belirtilere takilma cnm cok benziyomus ztn belirtiler tek kesin belirti adet gecikmesi bnceRegli belirtilerim var gibi hafif karnımda da korkuyorum yine regli olmaktan(
Haklısın canım benim kendimizi tutup sabretmek gerekiyor sanırımm :)belirtilere takilma cnm cok benziyomus ztn belirtiler tek kesin belirti adet gecikmesi bnce
aynen cnm bnde bekliyom umarim guzel haberler alirizHaklısın canım benim kendimizi tutup sabretmek gerekiyor sanırımm :)
Insandan insana deyisiyo ben hamileliklerimi hep 1 hafta oncesinden orendim testlerle.Kızlarr bu ay ovülasyon takibi yaptım ayın 11 inde koyuluk oldu, 13 eylül aksamda çatlama oldu. 3 gün boyunca her gün değerlendirdik. Beklediğim adet tarihim 26 eylül. 1 hafta var ama belimde adet olacak gibi ağrım var ve çok hafif şekilde arada bir yumurtalıklarda sızı oluyor. Erken gebelik testi yapmalı mıyım sizcee?
Regl belirtisiyle aynı olduğu için ayırt etmek biraz zor oluyo hayırlısı ne ise o olsunBende de şuan 1 hafta olmasına rağmen alt karın ve bel ağrısı var regl olacak sanırım
Haklısınız benimde 1 hafta var ama elim teste gitmiyor korkuyorum sanırımInsandan insana deyisiyo ben hamileliklerimi hep 1 hafta oncesinden orendim testlerle.
Ama dedigim gibi siz farkli olursunuz ben farkliyim az daha sabredin daha guzel sonuclar alirsiniz insallah