Adet yerine kahverengi leke acil yardm

Merhabalar. Benim de adetim 8 gün gecikti. Üç kere test yaptım negatif. Karantinadan dolayı evden de çıkamıyorum. Kahverengi lekelenme oldu adet olmam gereken süre boyunca. Ne yapmalıyım bilemiyorum.

Merhabalar. F Flori84 ben de seninle aynı durumdayım canım. bugün adetimin 5. günü ve hala kahverengi akıntı var. bugün biraz kasıklarımda ağrı var o kadar. iki tane gebelik testi yaptım biri negatif diğeri de bozuk muydu anlamadım çift çizgi gibiydi. normalde çok düzenli adet olurum ilk kez böyle olduğu için ne yapacağımı bilemedim. karantina günlerinde hastaneye gitmeye de korkuyor insan.

Merhaba hanimlar durumlarıniz nedir aceba bende aynı sorunları yaşıyorum

Merhabalar. Benim de adetim 8 gün gecikti. Üç kere test yaptım negatif. Karantinadan dolayı evden de çıkamıyorum. Kahverengi lekelenme oldu adet olmam gereken süre boyunca. Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Konunun uzerinden baya gecmiş ama durumuz noldu aceba o zman

merhaba. evet tamamen stres kaynakli. uzun bir sure regl kanamam oldu sonrasinda simdi iyiyim. bence test adet sonrasi yapilinca yuzde 90 sonuc veriyor. hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…