Amin inşallahhhh canım çok sagol.Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizinkileride size bağışlasınBenim adet olmadan yaklaşık 5 gün önce oldu iki günde maksimum üç damla koyu kahverengi tırnak kadardı lekelenme şeklindeydi inşallah çift çizgiyi görürsünüz hakkınızda hayırlısı olsun
Ayy hadi hayırlısı inşAllah canım Rabbim gönlüne göre versinArtık dayanamadım eşime anlattım olayı, ben zaten fakındayım geciktiginin ama sorup kırmak istemedim dedi test alıp gelicek akşam. Benim ayaklar gitmiyo eczaneye bi türlüyapalım ne kaybedicez öğreniriz olur biter dedi bi cesaret geldi banada.
Erken olurdum normalde 27günde görüyosam 25 24 olurdu bu ay gecikti bi kahverengi akıntım vardı bugün kan geldiNormaldede gecikir misiniz ben 25. Gün illaki olmuş olurum şuan 31. Günündeyim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallahh hayırlı tez zamanda
Çokk teşekkürlerAyy hadi hayırlısı inşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin ❤ dualarımdasın inşAllah
En kısa zamanda hepimize nasip olsunErken olurdum normalde 27günde görüyosam 25 24 olurdu bu ay gecikti bi kahverengi akıntım vardı bugün kan geldi
İnşallah canım akşama hayırlı haberler alırsın inşallahEn kısa zamanda hepimize nasip olsun
Ayyy bendede oyle olmustu insallah vardır insallahhhhArkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim. Her zaman okuyodum ama ilk defa yazmak nasip oldu. Şöyle anlatıyım derdimi ben 5 senedir çocuk sahibi olmak istiyorum malesef olamadım suana kadar.normalde en geç 25inci gün adet olurum bu ay bugün itibariyle tam 31inci günüm ve hala olmadım. 6 gündür tüm adet belirtilerim oldu her uyandıgımda karnımda det sancısıyla wcye gidiyorum adet oldum diye çok açık renkli kahverengi akıntıdan başka hiçbişey yok. Lütfen yardımcı olur musunuz kimseye anlatıp umutlandırmak istemiyorum eşime bile söyleyemiyorum sizce durum ne olabilir?
Çokk teşekkürler ❤
Rica ederim
Çokk mutlu oldum çok gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHamileyimmm arkadaşlar çok şükür5 senenin sonunndaaaaa
Rabbim en tez zamanda sanada nasip etsin inşallahhh, isteyen herkese. Kimse benim kadar beklemesin dilerim.Çokk mutlu oldum çok gerçekten rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Aminn İnşallah benim için de dua et bide bu arada bi doktara git kanama içinRabbim en tez zamanda sanada nasip etsin inşallahhh, isteyen herkese. Kimse benim kadar beklemesin dilerim.
Benim kanamam yok çok çok açık kahverengi akıntım var oda bugün hiç gelmedi devam ederse mutlaka giderim zatenAminn İnşallah benim için de dua et bide bu arada bi doktara git kanama için
Canım tebrik ederim ya benimde 2 gün önce regl olmam gerekiyordu fakat olmadı 2 gündür hatta bugünde aynı şekilde kahve rengi akıntım var , regl olcak gibi kasıklarımda ağrı var bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı Yumurtlamam 14 gün önceydi. Kan için sence beklesem mi , idrarda negatifi görünce bir daha yapasım yok bilemedim ve ara ara baş ağrım oluyorHamileyimmm arkadaşlar çok şükür5 senenin sonunndaaaaa
Benim aynı adet belirtilerim vardı. Kasık karın bel ağrısııı.. kahverengi akıntımda çok açıkk renklerdeydii.. inşallahh hamilesindirr Rabbim gönlüne göre versinCanım tebrik ederim ya benimde 2 gün önce regl olmam gerekiyordu fakat olmadı 2 gündür hatta bugünde aynı şekilde kahve rengi akıntım var , regl olcak gibi kasıklarımda ağrı var bende bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı Yumurtlamam 14 gün önceydi. Kan için sence beklesem mi , idrarda negatifi görünce bir daha yapasım yok bilemedim ve ara ara baş ağrım oluyor
İnşallah canım bugün 3.gün hala devam ediyor kan için yarın vericem teste çıkmadı çünküBenim aynı adet belirtilerim vardı. Kasık karın bel ağrısııı.. kahverengi akıntımda çok açıkk renklerdeydii.. inşallahh hamilesindirr Rabbim gönlüne göre versin
Ben 1 hafta beklemiştim idrar testi için yaptığım gibi hiç beklemeden çıkmıştı net şekilde ama benimki erken döllenme zaten bebek 3 gün önden gidiyo :) seninde geç döllenme olabilir çıkmadıysaİnşallah canım bugün 3.gün hala devam ediyor kan için yarın vericem teste çıkmadı çünkü
Ya ablacim bisey sorucm ya bu bahsettiginiz karin kasik agrisi tam nasil oluyr bende tahmini 16 ekim gibi yumurtladm o tarihten beri devam eden kasik agrilarm var ara ara hatta bazen adet olacakmsm gibi inceden sizi varBen 1 hafta beklemiştim idrar testi için yaptığım gibi hiç beklemeden çıkmıştı net şekilde ama benimki erken döllenme zaten bebek 3 gün önden gidiyo :) seninde geç döllenme olabilir çıkmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?