• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet ve gebelik belirtim yok , böyle olup hamile kalan varmı

Betulce3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
31
4
1
25
Bugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu

Bugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
adet gecikmesi hamileliliğin en büyük belirtisi idrar testinde her zaman çıkmayabiliyor bu süre zarfında stres yaptıysanız bu nedenle de gecikme olmuş olabilir

Yumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan olmuştur kaçıncı denemen

Test yapmadın mı? Bence test yap varsa çıkabilir
Üzülüyorum sonra hayal kırıklığı üzüyor öğrenince eğer silik değilde o net iki çizgiyi görmek istiyorum
Yumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan o

Yumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan olmuştur kaçıncı
Yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki oldu

Geçen ay 5 gün geçiktim çok heveslendim ama sonunda oldum çok üzüldüm İnşallah hamilesinizdir ama çok heveslenmeyin emin olmadıkça kursakta kalmak nedir çok iyi biliyorum 😣

Merhaba adet gunun den 1 hafta veya 10 gün geçmesini bekle.Garanti olur.Şimdi çok erken.😉

Ben de geçen ay 3 gün geciktim ve hamile olabileceğimi düşündüm. Kan testi vermeye gittiğim gün adetim başladı. O yüzden 1 hafta kadar beklerseniz iyi olur. Hem çok fazla hüsrana da uğramazsınız. Her şey gönlünüzce olsun🌸

Şu an ben de aynı durumu yaşıyorum. 22, 23 ünde adet olacağım ama tık yok. Bir de benim durum daha vahim. Bütün her şeyim normal amh, rahim vs tüm değerlerim iyi fakat haşimato olduğumu öğrendim. Hipertiroidi var tsh, t3 ve t4 berbat. Ve ameliyat olabilirim nodüllerden dolayı tam kesinleşmedi. Bunu yeni öğrendim ve 2 gün sonra nükleer tıpta randevum var. Ben mecbur girmeden önce test yapacağım ne olur ne olmaz diye. radyasyon alacağım için. Umarım varsa belli olur 3,4 gün kala. Lütfen dua edin. Bu değerlerden dolayı 7 aydır gebe kalamamışım meğersem. Eğer varsa bunu öğrenebileyim erkenden başka bir şey istemiyorum. Arkadaşım dün gece beni rüyasında görmüş. Karnım burnumdaymış. :/

Ben de geçen ay 3 gün geciktim ve hamile olabileceğimi düşündüm. Kan testi vermeye gittiğim gün adetim başladı. O yüzden 1 hafta kadar beklerseniz iyi olur. Hem çok fazla hüsrana da uğramazsınız. Her şey gönlünüzce olsun🌸
Peki hep düzenli olurmuydu adetiniz

Back
X