Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet gecikmesi hamileliliğin en büyük belirtisi idrar testinde her zaman çıkmayabiliyor bu süre zarfında stres yaptıysanız bu nedenle de gecikme olmuş olabilirBugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
Amin inşaallahtest yaparsanız çıkar herşey gönlünüzce olsun![]()
Üzülüyorum sonra hayal kırıklığı üzüyor öğrenince eğer silik değilde o net iki çizgiyi görmek istiyorumTest yapmadın mı? Bence test yap varsa çıkabilir
Yumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan olmuştur kaçıncı denemenBugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
Üzülüyorum sonra hayal kırıklığı üzüyor öğrenince eğer silik değilde o net iki çizgiyi görmek istiyorumTest yapmadın mı? Bence test yap varsa çıkabilir
Yumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan o
Yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki olduYumurtlamadan sonraki 3.5 günde önemliymiş canım o günleride boş geçirmeseydn inşallah şuan olmuştur kaçıncı
Geçen ay 5 gün geçiktim çok heveslendim ama sonunda oldum çok üzüldüm İnşallah hamilesinizdir ama çok heveslenmeyin emin olmadıkça kursakta kalmak nedir çok iyi biliyorumBugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
Merhaba adet gunun den 1 hafta veya 10 gün geçmesini bekle.Garanti olur.Şimdi çok erken.Bugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
Bugun gecikmede 2.gunum insllah hamileyimdirBenim hala göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok her şey olabilir
İnşallah bu ay güzel haberini alırsın canımÜzülüyorum sonra hayal kırıklığı üzüyor öğrenince eğer silik değilde o net iki çizgiyi görmek istiyorum
Yumurtlamadan sonra gün aşırı ilişki oldu
Adetiniz gecikme dışında hiç hamilelik belirtiniz varmiydiBenim hala göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok her şey olabilir
Ben de geçen ay 3 gün geciktim ve hamile olabileceğimi düşündüm. Kan testi vermeye gittiğim gün adetim başladı. O yüzden 1 hafta kadar beklerseniz iyi olur. Hem çok fazla hüsrana da uğramazsınız. Her şey gönlünüzce olsunBugün adet olmam lazımdı olmadım ama ne adet belirtisi nede gebelik belirtim var sizce bu durum normalmi hamile olma ihtimalim varmı bu ayı güzel degelendiridk yumurtlama günü ne yakın 3 gün ilişki oldu
Reglimden 2 gün önce pembe leke vardı ama zaten her regl öncesi olurdu ben de ayırt etmek inkansızdı başka belirti yaşamadım. Gebeliği hemen anlarım diyordum ama hiç anlaşılmadı ben deAdetiniz gecikme dışında hiç hamilelik belirtiniz varmiydi
Peki hep düzenli olurmuydu adetinizBen de geçen ay 3 gün geciktim ve hamile olabileceğimi düşündüm. Kan testi vermeye gittiğim gün adetim başladı. O yüzden 1 hafta kadar beklerseniz iyi olur. Hem çok fazla hüsrana da uğramazsınız. Her şey gönlünüzce olsun![]()