Adet tarihine göre beta uyuyor ama ultrason geri

gzm asmakci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
73
21
38
27
Adet tarihim 09.04. Ultrasonda 4+5 gün görülüyor. Kese boyu 0.54 mm. Adet tarihinden bakıldığında daha büyük çıkıyor. 10 gün geriden geldiğini söyledi doktor. Beta değerim ilk 1493 tü. 3 gün sonra tekrarlnadığında 4354 çıktı. Normal giden bir gebelik mi böyle durum yaşayan var mı? 2 hafta sonra kalp atışı ve bebeği görmek için çağrıdı doktor ama endileşiliyim birde ilk olunca

normal benim de beta değerim normal ama bebeğim iki güç gün geriden takip ediyor SAT a göre. Doktorum geç döllenme olabilir endişhelenecek durumm yok dedi.
Şimdi gayet sağlıklı haftası ile uyumlu hale geldi bazen doktor ölçümünden de kaynaklanıyor endişhelenecek bir şey yok canım

ilk kesemi 4+5 te gordum inan 4 mm biseydi 4+1 dedi doktor. Korktum. 6+5 te gittim ,6+6 cikti 8mm bebis :) adetimin 14. Gun degil de 23. Gunu yumurtlama oldugu icin 9 10 gun kadar ileri sardi benim son adet tarihimi de oylelikle 6+6 . Yoksa benim de haftasi buyuk cocuk kucuk olcakti,:) illa adete gore olmuyo sonra bebisten hesapliyolar duzenliyolar tekrar korkma hic:) beta yuksekten gidebilir herkesin bir degil.:) artisii guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…