Gebeliğe Hazırlık Adet tarihine 7 gün kala kan tahlili ile gebelik testi yaptıranlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izde3005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
43
18
40
Arkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?

Ben de 1 hafta kala yapmıştım, kaset testte ikinci çizgi çok silikti ama kan tahlili yaptırdığımızda değerim 102ydi. Hamile olsaydın kanda çıkardı.
Regl ve Hamilelik belirtileri hemen hemen aynı zaten belirtilere takılma.
Allah gönlüne göre versin bir an önce hamile kalırsın inşallah

Çok teşekkür ederim canım inşallah. Bir umud acaba erken diye mi çıkmadı diye düşünmüştüm ama şimdi bunu duyunca sanırım bu ay gebelik yok :KK43:

Arkadaşlar merhaba,
Benim adetime tam bir hafta var. 29 günlük periyotta 1 mart da regl olmam gerekiyor. Ama hepimizin ortak özelliği sabırsızlık sanırım. Yine dayanamayıp deli gibi test yapanlardanım bende maalesef. Dün adet e 8 gün vardı, şense diye şu en dandik testlerden aldım, ikinci çizgi çok silik ve belli belirsiz çıktı, sonra gaza gelip bir kaç test daha denedim farklı markalar bişey yok. Bugün iyice coşup gidip kan testi yaptırdım sonuç 0,21 yani gebelik yok görünüyor. Ama adet e daha 7 gün var. Bazı belirtilerim de var aslında o yüzden biraz coştum sanırım. Sizce de bu ay negatif diye düşünmelimiyim yoksa erken sonuç yanılgısı olabilir mi? Var mı benzer durumları yaşayıp tecrübe eden acaba?
Izde tam tamina ayni durumdayiz.benim de bat 1 mart evde test yapmadim ama cuma gunu gidip kan testi yaptiricam net bi sonuc verir mi hayal kirikligina ugramak istemiyorum yaa

Sevgili mathea,
Benimle aynı durumdaysan benim yaptığım hatayı yapma canım, çünkü gerçekten büyük hayal kırıklığı oluyor, bu yüzden sabırsızlık iyi gelmiyor insana. Senin yerinde olsam son 2-3 gün e kadar beklerim hatta gününe kadar, ama söylemesi kadar kolay değil kendimden biliyorum.
Gelişmelerden haberdar olalım, irtibatta kalalım canım.
Peki sende belirti var mı?

merhabalar ark bende regle 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı.Hamile olma ihtimalim olabilir mi ? Yükselme ihtimali varmıdır.

Merhaba Mediha,
Bence moralini bozma hemen, ben yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum, o kadar çok buna benzer tecrübe okudum ki, kan testinin bir hafta öncesi net sonuç vermeme durumu var, hatta bazılarında kan da negatif idrar da pozitif çıkan da var. Yani kişiye göre çok değişkenlik gösteren bir durum bu. Dün benim bir hafta kala negatif çıkmış olsada ben hamile olduğumu hissediyorum garip bir şekilde, sabretmekten başka çaremiz yok ne yazık ki. Kafanı başka şeylerle oyalamaya çalış, bırakalım şöyle bir üç beş gün geçsin, sonrası Alllah Kerim. Sabır canım

haklısın canım cok düşük bir deger umutlanmak da istemiyorum.önümüzdeki ay artık denemlere devam

Sevgili mathea,
Benimle aynı durumdaysan benim yaptığım hatayı yapma canım, çünkü gerçekten büyük hayal kırıklığı oluyor, bu yüzden sabırsızlık iyi gelmiyor insana. Senin yerinde olsam son 2-3 gün e kadar beklerim hatta gününe kadar, ama söylemesi kadar kolay değil kendimden biliyorum.
Gelişmelerden haberdar olalım, irtibatta kalalım canım.
Peki sende belirti var mı?
Var canım gecen aylardan farkli olarak sag kasigimda belli belirsiz bi agri var hayirlisiyla olumlu sonuclar aliriz insallah

benim idrarda 4 gun kala cıktı 7 gun kala yaptıgımda bombosdu..kan testide 4 gun kalaydı 115 7 gun once yaptırsaydım cıkarmıydı bilmiyorum iki katı yukselen bir hormon cunku

benim idrarda 4 gun kala cıktı 7 gun kala yaptıgımda bombosdu..kan testide 4 gun kalaydı 115 7 gun once yaptırsaydım cıkarmıydı bilmiyorum iki katı yukselen bir hormon cunku
Sevgili mazikeen,
Söylediklerin beni umutlandırdı, erken yapılan gebelik testlerinin negatifliğine bende inanmıyorum. İnsanın elinde değil sabretmesi gerekiyor ama kolay olmuyor işte, umarım senim gibi olumlu sonuçlarımız olur birimde. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.

Sevgili mazikeen,
Söylediklerin beni umutlandırdı, erken yapılan gebelik testlerinin negatifliğine bende inanmıyorum. İnsanın elinde değil sabretmesi gerekiyor ama kolay olmuyor işte, umarım senim gibi olumlu sonuçlarımız olur birimde. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.
Amin cok tesekkurler..
Herseyin hayirlisi olsun simdi olmasa bile zamani vardir mutlaka ama en guzel sonucu adetin gecikmesiyle alirsin cunku adeti bekleme streside oluyor ya kimyasal gebelikse diye beklemek en iyisu:)

Bende 3 senedir bebek bekleyen umut eden biriyim bu zaman zarfında prolaktinim yüksekti dusurduk yumurta takibi ilaçlar çatlatma iğnesi rahim filmi bunları yaptım şuan adetim 8 gün geçti adet ağrısı var ama olmadim hala acaba bu sefer oldumu diyorum test yapmaya korkuyorum

Sabırsızlıkla test yaptirman olabilir :) ama ıidrar testi zaten adet gecikmesinden en az 4 ila 5 gün sonra adopt sonuç veriyor bunun için erken kan testi çıkabiliyor adet olmasanda varsa eğer... ama zaten erken yada geç yapacak tek şeyin mecburen adet gününü beklemek :) umarım hamilesindir bu sabırsızlıkla beklemek bunların tadı tuzu :)

Bende 3 senedir bebek bekleyen umut eden biriyim bu zaman zarfında prolaktinim yüksekti dusurduk yumurta takibi ilaçlar çatlatma iğnesi rahim filmi bunları yaptım şuan adetim 8 gün geçti adet ağrısı var ama olmadim hala acaba bu sefer oldumu diyorum test yapmaya korkuyorum
Benim belirtilerle aynı canım bnm idrar testi pozitif çıktı sende yapabilirsin zaten bi sorun olmadığı sürece adet 8 gün gecikmez

X