Adet tarihine 10 gün kala akıntı şeklinde başlayan kanama

Merhabalar yumurtlama gunummu bilmiyorum ama 5 haziran adet tarihim internetten yaptigim teste gorede 18 civari ovilasyon gosteriyor iki gun onceden calismalara basladik ama tam ovilasyon tarihimde 18.de kahve rengi lekelenmeler yasadim bugun 3.gun hala ara ra oluyor kirmizi deyil bazen koyu sari bazen kahve rengi birdaha ki adetime 13gun var hamile olma ihtimalim varmidir sizce benimle ayni olnalar

bende arkadaslarin verecegi cvp merak ediyorum benimde bugun akintim epey geldi baktim camasirima acik kahve sulu gelmis acaba neden kistim vardi gecen aydan kist yapiyor olabilirmi benimde adetime 1hafta var

Merhaba kist varsa olabilir ama evli ve bebek istiyorsan saglikli bir sekilde Rabbim kucagina almayi nasip etsin benim hala devam ediyor ara ara az ama renk acildi ve gobeyimin altinda agri hissediyorum hafif hafif vuruyor bekliuorum bakalim biraz daha ne olvak

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum benim adetim 3 gün geçti test yaptım çok silik çıktı sonra o akşam 1-2 damla kan geldi ama sonrasında hiç bişey yok üzerinden 4 gün daha geçti ne adetim diyebiliyorum nede hamileyim başına böyle bişey gelen varmı şimdiden teşekkürler cvplar için..
Yumurtlama dönemi kanamasi olabilir mi acaba benim de daha once basima gelmişti bazen olabiliyormus

Merhaba kist varsa olabilir ama evli ve bebek istiyorsan saglikli bir sekilde Rabbim kucagina almayi nasip etsin benim hala devam ediyor ara ara az ama renk acildi ve gobeyimin altinda agri hissediyorum hafif hafif vuruyor bekliuorum bakalim biraz daha ne olvak
ins. istiyorum gebelik bakalim nasipte varsa olacak merak ettim gebelik oncesi yassyan varmi diye

Yumurtlama dönemi kanamasi olabilir mi acaba benim de daha once basima gelmişti bazen olabiliyormus
Bilemiyorum ki bu kadar surmeyeceyini soyluyorlar 9 gun kaldi adetime bu seferde rengi pembe gibi aslinda 2 cocugum var ama ozledim bebek kokusunu onu tekrar koklamayi emzirmeyi yaş35 oldu sonra keşke pismanligi yasamak istemedim acikcasi ama böyle bir durum ilk kez başıma geliyor sizin ne kadar surmustu acaba

Merhaba. Ben bu sene 2 düşük yaşadım. Tüm testler yapıldı hiç bir sorunumuz yok ne benim ne eşimin. Tekrar denenelere başladık. 31 temmuz SAT. Bugün hafif bi kanama yaşadım. Açık kahve şeklinde. Ufaktan kasık ağrım da var. Normalde 30 günde 1 adet görüyorum. Bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi

Back