Adet tarihine 10 gün kala akıntı şeklinde başlayan kanama

OLSUNARTIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
90
1
28
Antalya
Ben 3 ay önce ilacı bıraktım ve hamiş olmaya çalışıyorum bu ay olmadık bişey geldi başıma ve adetime 10 gün kala akıntı şeklinde kanamam oldu ama sonra kesilti ertesi gün tekrar oldu sonrakinin bir daha daha sonra akıntı şeklinde devam ediyor ve yapıcam bilemedim ham,le olma olasılıgı var diyor annem anneanneme de aynısı olmuş teyzem olmuş başına gelen var mı

akıntı ne türde pembemsi renkte mi?

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum benim adetim 3 gün geçti test yaptım çok silik çıktı sonra o akşam 1-2 damla kan geldi ama sonrasında hiç bişey yok üzerinden 4 gün daha geçti ne adetim diyebiliyorum nede hamileyim başına böyle bişey gelen varmı şimdiden teşekkürler cvplar için..

CNm banada bı kere öyle oldu bana polikistik overlisin dediler. Bnm 12gun boyunca devam etti . Akintm kahverengi ve pembemsi gibiydi bı kerede bı gün geldi kahve rengi Akintm bı daha yok uç gün sne fln bı daha geldi . Sonucunda pkolu çıktım.:( ama hamilelikte olbilirmi bilmem . Yerleşme kanaması diye bişeyde var ama hyrlisi olsun ins

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım bişey sormak istiyorum benim adetim 3 gün geçti test yaptım çok silik çıktı sonra o akşam 1-2 damla kan geldi ama sonrasında hiç bişey yok üzerinden 4 gün daha geçti ne adetim diyebiliyorum nede hamileyim başına böyle bişey gelen varmı şimdiden teşekkürler cvplar için..

hosgeldin:)bende de olmustu gecen ay boyle 3 gün gecikti adetim pembemsi akıntım gelmeye başladı yerlesme kanaması falan zannettim ertesi günde 4.günüm olucaktı test aldım hatta sabah yapıcaktım:( o şeklde akıntım gelince dayanamadım korktum acile indim snra o gece zaten başladı reglim doktoruma sordum stresten dedi cnku adetlerim hep düzenlidir yne de bekle derim eger kanamanın dewamı gelmezse belirtiler var mı peki?

hosgeldin:)bende de olmustu gecen ay boyle 3 gün gecikti adetim pembemsi akıntım gelmeye başladı yerlesme kanaması falan zannettim ertesi günde 4.günüm olucaktı test aldım hatta sabah yapıcaktım:( o şeklde akıntım gelince dayanamadım korktum acile indim snra o gece zaten başladı reglim doktoruma sordum stresten dedi cnku adetlerim hep düzenlidir yne de bekle derim eger kanamanın dewamı gelmezse belirtiler var mı peki?

hoşbulduk canım:) benim 2 defa az az geldi bitti kanama 4 gün geçti biteli adetim gecikelide 1 hafta oldu dün akşam test yaptım pozitif çıktı 2. çizgiyi net gördüm bugünde dr a gidicem kan testi için Allah hepimize tatlı bebişler nasip etsin

hoşbulduk canım:) benim 2 defa az az geldi bitti kanama 4 gün geçti biteli adetim gecikelide 1 hafta oldu dün akşam test yaptım pozitif çıktı 2. çizgiyi net gördüm bugünde dr a gidicem kan testi için Allah hepimize tatlı bebişler nasip etsin

ayyyy canım ne güzel bir haber :):):)Allah inş hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin

hoşbulduk canım:) benim 2 defa az az geldi bitti kanama 4 gün geçti biteli adetim gecikelide 1 hafta oldu dün akşam test yaptım pozitif çıktı 2. çizgiyi net gördüm bugünde dr a gidicem kan testi için allah hepimize tatlı bebişler nasip etsin

allah hayırlısı ile eline versin bende çok sevindim darısı başımıza bize de dua et

arkadaslar ben bebegımı emzırıyorum 11 aylık. bebegım 8aylıkken adet olmaya basladım. 27 gunde falan oldum 2 sefer.ama nısan ayında 7sınde ve 27sınde adet oldum.yumurtlama zamanında yanı20-21 gıbı denememız olmustu bebek ıcın. 27 sınde gordugum adette kasık agrım oldu hamıleyım sandım ama adet oldum acaba ustune gormus olabılırmıyım? ve ılk gun bıkac damla 2. ve 3 gun cok az oldum ve bıttı.

Merhaba aranızda yeniyim 6 yildir evliyim ben 04 haziranda adet olmam gerekirken lekelenme oldum ve 19 haziranda cok hafif sekilde kanama geliyor doktora gitmedim belki pazartesi giderim hamile kalmak için tedavi goruyorum

Merhaba aranızda yeniyim 6 yildir evliyim ben 04 haziranda adet olmam gerekirken lekelenme oldum ve 19 haziranda cok hafif sekilde kanama geliyor doktora gitmedim belki pazartesi giderim hamile kalmak için tedavi goruyorum

cnm kullandığın ilaç varsa ondanda olabilir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ilac kulanmiyorum doktor yazmadi ilac ve bel agrim arada bi SIKLASIYOR 16 gun arayla ayni sekilde lekelenme oldu

Bende öyle oluyordum cnm doktora gıttım rahim ağzı iltihabım varmış tedavii oldum olmuyorum artık ama sen inşallah hamişsindir yazarsın bAna sonucu cnm

Bende öyle oluyordum cnm doktora gıttım rahim ağzı iltihabım varmış tedavii oldum olmuyorum artık ama sen inşallah hamişsindir yazarsın bAna sonucu cnm

Insallah Allah olmayan herkese nasip eylesin saglikli hayirli evlat yazarim cnm tsk ederim insallah seninde olur

Merhabalar yumurtlama gunummu bilmiyorum ama 5 haziran adet tarihim internetten yaptigim teste gorede 18 civari ovilasyon gosteriyor iki gun onceden calismalara basladik ama tam ovilasyon tarihimde 18.de kahve rengi lekelenmeler yasadim bugun 3.gun hala ara ra oluyor kirmizi deyil bazen koyu sari bazen kahve rengi birdaha ki adetime 13gun var hamile olma ihtimalim varmidir sizce benimle ayni olnalar

Back