Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normalde böyle umutlanmam ama bu ay bir farklılık var normalde regl olacağıl günden 4-5 gün önce kahve akıntım başlar sonra günü gelince reglim sökülür. Bu ay o olmadı beyaz akıntım var. Bu sebeple şüphelendim test yaptım negatif çıktı idrarda. Ama haklısın ptesi ye kadar olmazsam o zaman kan vereceğimBazen değer küçük olduğu için görünmeyebiliyor seni umutlandırmak istemem ama bekle yarın gelecek mi adetin ( inşallah gelmez ) eğer gelmezse bi kaç gün bekler gider direk kan verirsin..
Haklısınız öyle yapacağım kahverengi akıntı da gelmeyince önden umutlanıp test yaptım evdeBenimde yarın geçmesini bekliyorum bende,ondan sonra yapılan.Geç döllenme olduysa bekleyin bence biraz.Adet geçince yapın
Ben normalde böyle umutlanmam ama bu ay bir farklılık var normalde regl olacağıl günden 4-5 gün önce kahve akıntım başlar sonra günü gelince reglim sökülür. Bu ay o olmadı beyaz akıntım var. Bu sebeple şüphelendim test yaptım negatif çıktı idrarda. Ama haklısın ptesi ye kadar olmazsam o zaman kan vereceğimAdetin gecikirse tekrar test yap benim geçen ay adetim 4 gün gecikti testler hep negatifti 5.gün adet oldum zaten yani 2-3 gün gecikmeye de güvenmemek lazım adetim ilk defa gecikince bende çok umutlanmıştım
Öyle yap boşa stres yapma , beslenmene dikkat et inşallah güzel haberler alırsınBen normalde böyle umutlanmam ama bu ay bir farklılık var normalde regl olacağıl günden 4-5 gün önce kahve akıntım başlar sonra günü gelince reglim sökülür. Bu ay o olmadı beyaz akıntım var. Bu sebeple şüphelendim test yaptım negatif çıktı idrarda. Ama haklısın ptesi ye kadar olmazsam o zaman kan vereceğim
Geç döllenme nasıl oluyor? Yumurtlama gününü takip ettim yumurtlamadan sonra mı döllenme oluyorBen bebeğimde 1 gün kala negatif. 1 gün gecikmeyle yaptim çok silik çıktı. Zaten 5 haftada kese bile gözükmedi geç döllenme idi 6. Haftadan sonra kese ve kalp atışını duyduk. O yuzden kırmızıları görmeden emin olmamak lazım
Çok teşekkür ederimÖyle yap boşa stres yapma , beslenmene dikkat et inşallah güzel haberler alırsın
Ne zamn yumurtlama oldu. Yumurtlamadan genelde 14 gün sonra çift çizgi çıkıyor. Yani geç yumurtlama oldumu.Geç döllenme nasıl oluyor? Yumurtlama gününü takip ettim yumurtlamadan sonra mı döllenme oluyor
23 ocakta oldu bugün 14. Gün sanırımBen bebeğimde 1 gün kala negatif. 1 gün gecikmeyle yaptim çok silik çıktı. Zaten 5 haftada kese bile gözükmedi geç döllenme idi 6. Haftadan sonra kese ve kalp atışını duyduk. O yuzden kırmızıları görmeden emin olmamak lazım
Ne zamn yumurtlama oldu. Yumurtlamadan genelde 14 gün sonra çift çizgi çıkıyor. Yani geç yumurtlama oldumu.
Anladım adet gormeden bir şey demek doğru olmz23 ocakta oldu bugün 14. Gün sanırım
Teşekkür ederim , siz de sağlıkla kucağınıza alırısnız inşallah bebeğiniziAnladım adet gormeden bir şey demek doğru olmz