Kızlar merhaba ben kistliyim bu sebeple adetim düzensiz bazen 27 bazen 30 bazen 35 günde bir oluyorum. Yumurtlama dönemim hesaplayamıyorum Telefonuma indirdiğim adet programındaki işaretlemelerime göre cıkan yumurtlama istatistiği doğru olan mıdır ben ona göre ilişki dönemi yasıyorum hamile kalmak için. Kalamadım henüz acaba yanlıs mı hesaplıyordur ne dıyorsunuz???
Kızlar merhaba ben kistliyim bu sebeple adetim düzensiz bazen 27 bazen 30 bazen 35 günde bir oluyorum. Yumurtlama dönemim hesaplayamıyorum Telefonuma indirdiğim adet programındaki işaretlemelerime göre cıkan yumurtlama istatistiği doğru olan mıdır ben ona göre ilişki dönemi yasıyorum hamile kalmak için. Kalamadım henüz acaba yanlıs mı hesaplıyordur ne dıyorsunuz???
Regl günlerin değiştiği için program doğruyu göstermiyordur. Çünkü o programlar tek bir tarihe odaklı olarak oluşuyor. İlk gebeliğimde çok rahat tutmuştu tıkır tıkır işleyen bir adet düzenim vardı o zaman 28günde bir olurdum. Şuan 31 günde de olduğum oldu 18.günde de mesela ve bir sıkıntı görünmüyor bende anlamıyorum artık
Sen en iyisi ovulasyon testi ile takip et o zaman daha iyi olur. Hem kendinde olan değişimleri de görürsün yumurtlama tarihinde