adet sorunum var hamile kalabilirmiyim???

sermer22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
18
6
1
merhaba arkadşlar iki senden beri adet sorunum var ilaçla adet oluyorum ama 11 aylık evliyim evlendimden beri kullanmadım doktora gidiyorum birsey demiyolar sadece hormon yüksek dıyolar bır tane ama bır oneri tedavi sunmuyorlar. böyle bir sorunu olan varmı ve hamile kaldığımı nasıl anlaya bilirim? aynı sorunu yaşayanlar bana bilgi verebilirmisiniz. Rica etsem.

Benim de düzensiz anlayamayız hamileliginizi maalesef

Özel hastaneye mi gidiyosunuz? Bütün gerekli testleriniz yapıldı mi? Pko. olabilir ama gebelik istiyosaniz eşinizinde dr.a görünmesi gerekir

Özel hastaneye mi gidiyosunuz? Bütün gerekli testleriniz yapıldı mi? Pko. olabilir ama gebelik istiyosaniz eşinizinde dr.a görünmesi gerekir
. Kan testi yapiyolar horman testi yapiyolar biri yuksek diyo ama bi tedavi onermiyolar hic hep ilac verip gimderiyolar daha ozele gitmedim kismetse bir iki haftaya gidicem. O dediginiz nedir pko.

. Kan testi yapiyolar horman testi yapiyolar biri yuksek diyo ama bi tedavi onermiyolar hic hep ilac verip gimderiyolar daha ozele gitmedim kismetse bir iki haftaya gidicem. O dediginiz nedir pko.

Muhakkak özele gidin
Pko.yu bi araştırın derim hormon bozukluğuyla alakalı bi rahatszlık
Inşh hiç bi sıkıntınz yoktur

Doktora gidiyomusunuz peki? Doktorlar ne diyo size
evet 2 senden beri hep gidiyorum tahlil yapıyorlar hormon testide yapıyolar doktor diyo 1 tane hormonun fazla çıkmış diyo bi tane ilaç yazıyo hemen bunu kullan 1 ay sonra gel diyo hep ilaç veriyo sadece bir çözüm yolu bulmuyorlar hani sundan oluyo sundan oluyo demiyolar hiç bende buna sinir oluyorum iste

hormon testinde neleri yapıyor bi test sonuclarını yaz istresen bi kaç tanesinden anlıyorum ben başka bilende cıkar o sekilde yönlendirmiş oluruz seni belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…