Adet sonrası pembemsi kan

Cilekprensesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
3
0
1
Elazığ
Evliyim, ayin 2sinde adet oldum 7 sinde bitti dun gece acik pembe renginde bibiki damla kan geldi hala daha devam ediyor 15 gun once test yapmistim negatif cikmisti ama suphelerim cok heryer de hamilelikte bebek yerlesme kanamasi diye yaziyo kimisi kist diyo bana bilgilendirici bir haber verirmisiniz cok dusunceliyim bu konu da simdiden tesekkurler.

Adetin sonuna dogru lekenmeler olabilir.bendede olur dort gun yogun gelir sonra az az gelir bitti derim pembe pembe gelir cok sukur kist falanda yok.ben onu genelde adet doneminde ayaklarimi sicak tutmamaya usutmeye bagliyorum.yerlesme kanamasi beklenen adetten bi hafta once olur.oda herkeste olmaz canim.

tam iki adet arası föneme denk geliyosa yumurtlamadan dolayı pembe renkli akıntı yada kanama görülenilir yanlız az olmalı. yumurtlamadan sonra yaklaşık 8 ile 12 gün sonra olduysa yerleşme kanamasıdır. bazen adet olacağının belirtisidşr hrmen arkasından adet olursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…