Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim iki gun gectİ Cok agrim var belden ve yumurtaliklarimdan Yarin da gelmezse test yapicam Hamilelik sanmiyorum cunku korunuyorduk Baska birsey cikmasinda hamile olmayi Tercih ederim sende idrar testi yap artik))
Ben hamileliğimiz öğrendikten sonra az kıvamı koyu bır kan gelmişti (yerleşme kanamasıymış ) Bence idrar testi yapın ki nasıl dayanıyorsunuz ben olsam meraktan çatlardım 😎😄
Ben test yaptim negativ cikti ama Asiri derecede sol yumurtaligima batma Ve agri oluyor belden agri oluyo ama bunlar Regl agrilari degil hamilelikte cikmadi bende Yarin direk doktora gidecegim Yarin sonucu yaz canim
Ben test yaptim negativ cikti ama Asiri derecede sol yumurtaligima batma Ve agri oluyor belden agri oluyo ama bunlar Regl agrilari degil hamilelikte cikmadi bende Yarin direk doktora gidecegim Yarin sonucu yaz canim
Bende dun gece acildeydim sancim cok arti 3 gundur cok farkli sancim vardi idrar yollari iyi yumurtaliklar saglam kist yok hersey iyi kadin agri kesici verdi bugun iyiyim ama regl hala yok belkide 15 gun once oldugum adetti azda olsa sordum doktora gelmedi diye dogum kontrol hapi kullanmiyorsaniz normal gecikmesi dedi olabilirmis bakalim bekliycez
Bende dun gece acildeydim sancim cok arti 3 gundur cok farkli sancim vardi idrar yollari iyi yumurtaliklar saglam kist yok hersey iyi kadin agri kesici verdi bugun iyiyim ama regl hala yok belkide 15 gun once oldugum adetti azda olsa sordum doktora gelmedi diye dogum kontrol hapi kullanmiyorsaniz normal gecikmesi dedi olabilirmis bakalim bekliycez
merhaba arkadaşlar 29 kasımda adet olmustum adetimin 10.günü ilişki yaşadım korunmadan.aralıkta adetim 3 gün gecikti bu arada adet döngüm 26.3 gün gecikmeden sonnra adet oldum ama 3 gün sürdü normalde 5 gün sürer benım.1 haftadır kasıklarımda kramp oluyor basım dönüyor belim ağrıyor.hamile olma şansım varmıdır.o adet sandığım sey yerleşme kanamasımıdır ?