• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sonrası kanama

Dark lady

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
188
64
13
33
Arkadaşlar adetimi bitireli 5 gün oldu Lavaboya kalktıgımda da şuanda pencetede biraz kan gördüm lavaboda da 1 damla vardı sildikçe hafif hafif geliyor bunun nedeni ne olabilir ilk kere yaşıyorum çok korkuyorum

Arkadaşlar adetimi bitireli 5 gün oldu Lavaboya kalktıgımda da şuanda pencetede biraz kan gördüm lavaboda da 1 damla vardı sildikçe hafif hafif geliyor bunun nedeni ne olabilir ilk kere yaşıyorum çok korkuyorum
Ayni seyi yasiyorum haziran başinda adet oldum bitti fakat 19 haziranda lekelenme ile tekrar basladi ara ara yogun sekilde şuan hala devam ediyor nedir bu anlamadim

kist olabilir doktora görünün. yada kimi kadınlar da yumurtalama zamanında böyle kanama lekelenme görülebiliyor doktor size en doğru sonucu söyler

Ayni seyi yasiyorum haziran başinda adet oldum bitti fakat 19 haziranda lekelenme ile tekrar basladi ara ara yogun sekilde şuan hala devam ediyor nedir bu anlamadim
Bende sadece 1 damla oldi gece sonra devam etmedi sabah doktoru aradim anlattım ovulasyon günündesin diye olabilir devam ederse yanıma gel dedi canim

Back