• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet sonrası kanama ve beta hcg değeri

tareb19

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
70
25
18
33
merhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır :KK43:

merhaba hanımlar,
başıma çok değişik bir olay geldi ve nasıl yorumlasam bilemıyorum bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirmi?
23 ağustosta aşılama yapıldım. 3 eylülde beta hcg baktırdım 3,42 negatifdi.sonrasında yaptrmadım ve adet olmayı bekledım 5 eylülde ise adet oldum ilk iki gün yoğun kanamasonraki günler ise ara ara hafif kanamalarla sürdü.ve dün adet biteli 14.günümdü lavobaya girdiğimde açık kırmızı ve kahverengi karışımı bir kanama ile karşılaştım ağrım falanda yok hemen beta hcg baktırdım ve sonuç 28 çıktı şuanda hala ara ara yine kanamam var.böyle bir durumla karşılaşan varmı bu ne olabıılıır :KK43:
Dr a gitmedinizmi?

şöyleki ben 3 eylülde beta hcg yaptırıp negatif sonuç alınca doktorum bu ayda olmamış istersen ara ver dedi bende bunun üzerine ara verdim gitmedim hiç dün kanamayı farkedince doktoruma yazdım oda test yaptırmamı istedi sonucu bildirdim iyi 2 gün sonra tekrar bakalım teste dedi.biliyorsunuz çoğu doktor çok açıklama yapmaz kendince anlatır ve biter benimkide o hesap :) biraz kafam karıştı o nedenle

şöyleki ben 3 eylülde beta hcg yaptırıp negatif sonuç alınca doktorum bu ayda olmamış istersen ara ver dedi bende bunun üzerine ara verdim gitmedim hiç dün kanamayı farkedince doktoruma yazdım oda test yaptırmamı istedi sonucu bildirdim iyi 2 gün sonra tekrar bakalım teste dedi.biliyorsunuz çoğu doktor çok açıklama yapmaz kendince anlatır ve biter benimkide o hesap :) biraz kafam karıştı o nedenle
Gebelik var degerinize göre 2 gün sonra 2 ye katliyomu ona bakacak drunuz ama kanamayla ilgili bisey demedimi?

Geç döllenme olmus olabilir şindiki kanamada yerlesme kanamasi olabilir..yinede fazla umitlenmeyin bekleyin düşukte yapiyor olabilirsiniz
:(

tabiki önce herşeyin hayırlısı zaten ço yorucu bir süreç artık heyecanlanamıyorum bile hep alışkın olduğum için negatif sonuca artık bırakmıştım zaten bıraktığım anda böyle birşey karşıma çıkınca kafam baya karıştı.
Hayırlısı olsun inşallah yanıtlarınız için çok teşekkür ederim buarada:)

Belki başka yumurtlama olmuştur ve tedaviden dolayı kendiliğinden olmuştur 28 yüksek epey, bazı kadınların idrarında hatta kanında da geç çıkıyo sen onlardan da olabilirsin 2 gün sabredip tekrar test yap bence umarım hamilesindir.

Belki başka yumurtlama olmuştur ve tedaviden dolayı kendiliğinden olmuştur 28 yüksek epey, bazı kadınların idrarında hatta kanında da geç çıkıyo sen onlardan da olabilirsin 2 gün sabredip tekrar test yap bence umarım hamilesindir.

çok teşekkür ederim inşallah öyledir:) RABBİM isteyen herkese nasip etsin

2 gün sonra ikiye katlanacak mı diye bakacak. Var olan gebeliğin sağlıklı olup olmadığını ancak bu yolla anlayabilir.

ya kanamamda var ama ağrım yok nasıl bişey ben anlamadım yerleşme kanaması olsa böle adet kanaması gibi olmaz heralde

yerleşme kanamasını yaşadım, normal adetten çok farklıydı.kahverengiydi.

ya benim kahverengi açık kırmızı karışık gelıyor ama sürekli gelmıyor ara ara gelıyor ve adet kanamasında olduğu gibi geldiğini hissedıyorum

her ihtimale karşı istersen dinlenerek geçir şu 2 günlük süreyi. hcg değerine göre hamilesin çünkü. umarım değerin 2 ye katlanır ve yaşadığın yerleşme kanamasıdır.

Hanımlar şuan itibariyle düşük yapıyormuşum beta hcg 28 den 20 ye düşmüş doktor düşük yapıyorsunuz kanamanız 10 gün devam eder dedi.
Demekki neymiş Allah izin verirse nasip nezaman ederse ozaman olacak hayırlısı buymuş

Hanımlar şuan itibariyle düşük yapıyormuşum beta hcg 28 den 20 ye düşmüş doktor düşük yapıyorsunuz kanamanız 10 gün devam eder dedi.
Demekki neymiş Allah izin verirse nasip nezaman ederse ozaman olacak hayırlısı buymuş
Kanama şeklin yerleşmeye göre normal degildi canm çok önemseme bu durumu daha hcg degerinde çok yükselmeden düsuk yapyosun kendiliginden atarsın beklemenede gerek yok kese dahi oluşmadiğı için 1 adet sonra tekrar deneyebilirsin bebiş için.

Back