Yani üstüne görme olayını baya araştırdım ancak o lekelenme tarzında oluyormuş ben bildiğiniz baya adet oldum yani adetten 4 gün sonra kasık agrısı nedeniyle gittiğimde bunu öğrendim başıma ilk defa böyle bir şey geldiKimyasal veya düşük yaşamışta olabilirsiniz
Bu şekilde bir hamilelik mümkünmü acabaÜstüne görme mi yaşadınız acaba
Anladım ama ben bazı hamileliklerde de adet görüldüğünü ve buna üstüne görme adı verildiğini duymuştum bence düzenli bir şekilde kontrol ettirin değerlerinizi Rabbim gönlünüze göre versinYani üstüne görme olayını baya araştırdım ancak o lekelenme tarzında oluyormuş ben bildiğiniz baya adet oldum yani adetten 4 gün sonra kasık agrısı nedeniyle gittiğimde bunu öğrendim başıma ilk defa böyle bir şey geldi
İnanın bende çok şaşırdım nasıl böyle bir şey olduğuna dış gebelik olabilir dediler ancak yumurtalıklarım gayet normal çıktı anlamadım yaşayan varmı diye bi yazıyım dedimÇok ilginç. Ama hamileyken de belli bir aya kadar adet görenler varmış. Öyle bir şey mi acaba?
Peki arkadaşın normal bir şekilde mi adet oldu yani ben 5 gün boyunca oldumBenim arkadaşım 7 gün adet olduktan sonra hamile olduğunu öğrendi hem de ikiz şuan 5 yasindalar
Rabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah normal gebeliktirİnanın bende çok şaşırdım nasıl böyle bir şey olduğuna dış gebelik olabilir dediler ancak yumurtalıklarım gayet normal çıktı anlamadım yaşayan varmı diye bi yazıyım dedim
Aynen cnm çok iyi hatırlıyorum kanaması olduğundan bile fazlaydı aramızda konuşmuştuk hatta böyle giderse bidahaki ay Dr a git bile demistimPeki arkadaşın normal bir şekilde mi adet oldu yani ben 5 gün boyunca oldum
Adetten kaç gün sonra öğrenmişti pekiAynen cnm çok iyi hatırlıyorum kanaması olduğundan bile fazlaydı aramızda konuşmuştuk hatta böyle giderse bidahaki ay Dr a git bile demistim
İnşallah canım yaRabbim hayırlısını nasip etsin. İnşallah normal gebeliktir
Üşenmedim aradım sordum tam 1 hafta sonra öğrenmiş öğrendikten 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrenmişAdetten kaç gün sonra öğrenmişti peki
Ayy canım çok saol ya düşündüğün için inşallah normal bi gebeliktir o kadar stres yaptım ki anlatamam sana ilk defa böyle bir şey geldi basıma pzt tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir 2 gün önce 107 cıkmıştıÜşenmedim aradım sordum tam 1 hafta sonra öğrenmiş öğrendikten 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrenmiş
Bide benim suan lekelenmem var o yüzden korkuyorumÜşenmedim aradım sordum tam 1 hafta sonra öğrenmiş öğrendikten 10 gün sonrada ikiz olduğunu öğrenmiş
Cnm sen pazartesi bı Dr a görün muhakkak inşallah gönlüne göre olurBide benim suan lekelenmem var o yüzden korkuyorum
İnşallah canım Allah razı olsunCnm sen pazartesi bı Dr a görün muhakkak inşallah gönlüne göre olur
Merhaba canım puan senin durumunu bende yaşıyorum adet oldum değerim çok düşüktü kimyasal. Sandım sıfırlanmış değer sandım ama değerim artıyor benimde dış gebelik olma durumu var dedilerİnşallah canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?