• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sonrası ağrı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gecelerin yargici lavinya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
185
160
18
34
Kizlar çocuğum olmuyor benim adetlerimde düzensiz olur pko ve çikolata kisti var bende bu ay hamile kalabilmek için testere dişli aslan pençesi çayı içmeye başladım adetim 1 temmuzda başladı 5 temmuzda bitti ayın 7 sindede aslan pençesine başladım tabi bal tarçın çörek otu da kullandım propolis zencefil keçiboynuzu özü karışımı kullandım bugüne kadar bugün akşam saatlerinden sağ ve sol kasigima ağrılar saplandı sağ ve sol kasigim ikisinede ip bağlanmış ta cekiliyormus gibi hissettim il önce sol kasıkta başladı misket gibi birşey oynadı gibi oldu bır 2 gün önce de afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum eşimle ilişkiye girdigimizde eşim boşaldığı sıra iki kasigimdanda birşey açılmış içimden birşey yırtılmış gibi oldu ilk defa benim gibi yaşayan oldumu bu bitkileri kullanıp hamile kalan oldumu sizce yumurtlama belirtisimi bilgili hanımlar sizce bu ay neden böyle oldu bilgilerinizle yardımcı olursanız sevinirim

Back