- 17 Mart 2019
- 3.211
- 4.429
- 133
- Konu Sahibi Sirinprensess
-
Test yaptım negatif ve içtim bitti.bugün 20. gün ilaç biteli ana adet olmadım.yumurlama oldu 5 gün once anca on gun sonra adet olurum.Tarlusaldan sonra nasıl adet olmadın cok ılgınc ıcmeden once test falan yapsaydın bebiş falan olursa sıkıntı oluyo cunku ama ılk defa duydum tarlusalın işe yaramadıgını
Gercekten ılk defa duydum ondan sasırdım yani ben ıcınce genelde 5 gun sonra adet oluyodumTest yaptım negatif ve içtim bitti.bugün 20. gün ilaç biteli ana adet olmadım.yumurlama oldu 5 gün once anca on gun sonra adet olurum.
Evwt evet gerçekten oldumSelam yeni mi kullandınız adet oldunuzmu gercekten
Çayınızin içine çubuk tarçın koyup öyle için bir kaç gün içinde adet olursunuzOnu denedim işe yaramadı
AKtardan hayıt suyu mu dıcez alırken tohumunu duydum da suyunu duymamıstım kac gın sonra adet oldunuz pko varmı sızdede duzensız aderEvwt evet gerçekten oldum
Ben de aynı konuyu açmıstım bi abla önermişti
Çay derken normal çaymı ??Çayınızin içine çubuk tarçın koyup öyle için bir kaç gün içinde adet olursunuz
Merhaba bende bugun aldim hayıt suyu nasil kulladiniz eşim aldida sadece sabah 1 cay bardagi demis adam uzerinde suyla katilmali diyo ama gunde kac kez icmeliyim ondanBende aynısını yaşadım geçen gun iki şey var bildiğim ve kesin etkili en azından bana hemen eyki etti biri alabiliyosan hayıt suyu
Diğeri soğan suyu
Bilgidi olan yazsın lutfen eger adet ıcın işe yarıyosa bende alıcam ona goreMerhaba bende bugun aldim hayıt suyu nasil kulladiniz eşim aldida sadece sabah 1 cay bardagi demis adam uzerinde suyla katilmali diyo ama gunde kac kez icmeliyim ondan
Evet canim normal çay günde 2. Fincan içsen yeterliÇay derken normal çaymı ??
Evet ben 6 yil dogum kontrol ignesi kullandim 2 yildirda adetim kesildi kadin doguma gittim rahim zarin kalinlasmis tahlil sonuclarimda menapoz baslangici cikti doktor hic bi ilac yazmadan yolladi beni belki bi ise yarar diye aldim sasirdim napacagimi kullandigim ignelerdei yoksa gercekten menapoz baslangicimi bilemedimBilgidi olan yazsın lutfen eger adet ıcın işe yarıyosa bende alıcam ona goresenındemı adetın duzensız canım
Hayıt suyu dedim şişede bi su verdıAKtardan hayıt suyu mu dıcez alırken tohumunu duydum da suyunu duymamıstım kac gın sonra adet oldunuz pko varmı sızdede duzensız ader
Yani bu hayıt suyunu içip adet oldunumu onu anlamadım bide yaş kac pko varmı sızdedeEvet ben 6 yil dogum kontrol ignesi kullandim 2 yildirda adetim kesildi kadin doguma gittim rahim zarin kalinlasmis tahlil sonuclarimda menapoz baslangici cikti doktor hic bi ilac yazmadan yolladi beni belki bi ise yarar diye aldim sasirdim napacagimi kullandigim ignelerdei yoksa gercekten menapoz baslangicimi bilemedim
Nasıl kullandın pekıHayıt suyu dedim şişede bi su verdı
Brnim normalde adetim duzenli dir bı ay 8 gun gecikti o suyu kullandım oldum 1 gun sonra
Araştırdım adet düzensizliğine iyi geliyomuş
Üstünde yazıyo zaten bi çay batdağının 1/4 üne hayıt suyunu üstune de normal su doldurup içiyosunNasıl kullandın pekı
Onun geciktirdiğini sanıyodumÇayınızin içine çubuk tarçın koyup öyle için bir kaç gün içinde adet olursunuz
Peki bu hayıtın tohumunu alsak olue mu demleme şeklinde yine iş görür mü acabaÜstünde yazıyo zaten bi çay batdağının 1/4 üne hayıt suyunu üstune de normal su doldurup içiyosun
Ya bide kesin adet yapıyomu o cok onemlıPeki bu hayıtın tohumunu alsak olue mu demleme şeklinde yine iş görür mü acaba
Bilmem kiPeki bu hayıtın tohumunu alsak olue mu demleme şeklinde yine iş görür mü acaba
Evet bende onu merak ediyorumYa bide kesin adet yapıyomu o cok onemlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?