Adet söktürücü?

Tarlusaldan sonra nasıl adet olmadın cok ılgınc ıcmeden once test falan yapsaydın bebiş falan olursa sıkıntı oluyo cunku ama ılk defa duydum tarlusalın işe yaramadıgını
Test yaptım negatif ve içtim bitti.bugün 20. gün ilaç biteli ana adet olmadım.yumurlama oldu 5 gün once anca on gun sonra adet olurum.

Test yaptım negatif ve içtim bitti.bugün 20. gün ilaç biteli ana adet olmadım.yumurlama oldu 5 gün once anca on gun sonra adet olurum.
Gercekten ılk defa duydum ondan sasırdım yani ben ıcınce genelde 5 gun sonra adet oluyodum Sendede duzensızlık var galıba pko varmı

Bende aynısını yaşadım geçen gun iki şey var bildiğim ve kesin etkili en azından bana hemen eyki etti biri alabiliyosan hayıt suyu
Diğeri soğan suyu
Merhaba bende bugun aldim hayıt suyu nasil kulladiniz eşim aldida sadece sabah 1 cay bardagi demis adam uzerinde suyla katilmali diyo ama gunde kac kez icmeliyim ondan

Merhaba bende bugun aldim hayıt suyu nasil kulladiniz eşim aldida sadece sabah 1 cay bardagi demis adam uzerinde suyla katilmali diyo ama gunde kac kez icmeliyim ondan
Bilgidi olan yazsın lutfen eger adet ıcın işe yarıyosa bende alıcam ona gore senındemı adetın duzensız canım

Aha benim konum Soğan suları maydonoz suları civamperçemi daha neler neler denemiş biri olarak adetimi bir düzene sokamadım. Belirtiler var ama beklenen bir türlü gelmiyor Tarlusal kullanıyorsanız unutmayın ki regl günlerini her zaman 10 gün sonraya atıyor yani geciktiniz ve tahminen 7 gün sonra regl olacaksınız ve Tarlusal içmeye başladınız ilacın bitiş süresi 6 gün ve bitiş tarihinden tahminen 1 hafta sonra regl göreceksiniz tarihiniz yakınsa ilacın geciktirme özelliğide var. Doktora gittiğimde bana kesin çözüm diyerek hormon ilacı verdi cyclo-progynova doktora giderek hormonlarınıza bastırabilirsiniz benim kız kardeşim düzenli regl görmesine rağmen 1 hafta gecikince doktora gitti ve çikolata kisti olduğunu öğrendi

Bilgidi olan yazsın lutfen eger adet ıcın işe yarıyosa bende alıcam ona gore senındemı adetın duzensız canım
Evet ben 6 yil dogum kontrol ignesi kullandim 2 yildirda adetim kesildi kadin doguma gittim rahim zarin kalinlasmis tahlil sonuclarimda menapoz baslangici cikti doktor hic bi ilac yazmadan yolladi beni belki bi ise yarar diye aldim sasirdim napacagimi kullandigim ignelerdei yoksa gercekten menapoz baslangicimi bilemedim

AKtardan hayıt suyu mu dıcez alırken tohumunu duydum da suyunu duymamıstım kac gın sonra adet oldunuz pko varmı sızdede duzensız ader
Hayıt suyu dedim şişede bi su verdı
Brnim normalde adetim duzenli dir bı ay 8 gun gecikti o suyu kullandım oldum 1 gun sonra
Araştırdım adet düzensizliğine iyi geliyomuş

Yani bu hayıt suyunu içip adet oldunumu onu anlamadım bide yaş kac pko varmı sızdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…