- 26 Şubat 2017
- 124
- 76
- 98
- Konu Sahibi Sirinprensess
-
Onu denedim işe yaramadıBen hiç denemedim ama kırmızı soğan kürü çok iyiymiş :)
Ben 3 defa falan içtim etki etiOnu denedim işe yaramadı
Soğanı denedim olmadı ama hayıtı ilk defa duydum ot mu acabaBende aynısını yaşadım geçen gun iki şey var bildiğim ve kesin etkili en azından bana hemen eyki etti biri alabiliyosan hayıt suyu
Diğeri soğan suyu
Ben tarlusal içtim yinede olmadı.ilac bittikten sonra yumurtlama oldu.Merhababana en etkili ve hızlı adet söktürücü kür ve yöntemlerinizi söyler misiniz? Teşekkürler. :)
Hayıt ot ben aktardan hayıt suyu aldım bi şise ordakı kadın da dedi ağdet sökücü olarak kullanıyo bayanlarSoğanı denedim olmadı ama hayıtı ilk defa duydum ot mu acaba
Onlar reçete ile veriliyor değil mi?Ben tarlusal içtim yinede olmadı.ilac bittikten sonra yumurtlama oldu.
Tamam çok teşekkür ederimHayıt ot ben aktardan hayıt suyu aldım bi şise ordakı kadın da dedi ağdet sökücü olarak kullanıyo bayanlar
Rica ederm insallah tez zamanda olursunTamam çok teşekkür ederim
Kaç gün gecikti adetinMerhababana en etkili ve hızlı adet söktürücü kür ve yöntemlerinizi söyler misiniz? Teşekkürler. :)
4Kaç gün gecikti adetin
Aa gelir öyleyse sığan sugunu kaç gün ictin
Dağ yada ada çayı hangisi idi unuttum.Merhababana en etkili ve hızlı adet söktürücü kür ve yöntemlerinizi söyler misiniz? Teşekkürler. :)
3 gün üst üste içtim geçen ay çok gecikmişti 1 kere soğan suyu içince gelmişti bu sefer günde 2 bardak içtim ama olmadıAa gelir öyleyse sığan sugunu kaç gün ictin
Adaçayı onu da içtim ama bana pek etki etmiyor sanki o daha öncede denemiştim çünkü teşekkürler yine de :)Dağ yada ada çayı hangisi idi unuttum.
Selam yeni mi kullandınız adet oldunuzmu gercektenHayıt ot ben aktardan hayıt suyu aldım bi şise ordakı kadın da dedi ağdet sökücü olarak kullanıyo bayanlar
Tarlusaldan sonra nasıl adet olmadın cok ılgınc ıcmeden once test falan yapsaydın bebiş falan olursa sıkıntı oluyo cunku ama ılk defa duydum tarlusalın işe yaramadıgınıBen tarlusal içtim yinede olmadı.ilac bittikten sonra yumurtlama oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?