Merhaba ilaç bittikten sonra 10 gün için de oluyorsunuz adet bu arada geçen yıl kanda ve idrarda gebelik çıkmadı adet söktürücü kullandım ama adet görmedim test yaptım gebelik cıktı ilacı kullanmalı 1 ay olmuştu ve ben 7 haftalık hamile çıkmıştım yani olabiliyorHanımlar merhaba. Ben en son ocağın 3unde adet oldum ve hala olmadım. Cuma günü doktora gittim kanda test yaptı ve negatif çıktı adet sokturucu verdi daha önce bekarken içmiştim ve daha ilaç bitmeden adet olmuştum. İlaç salı günü bitti hala adet olmadım. Doktor da bir şey demedi şu kadar gün sonra adet olursun diye. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz??
10 günü geçince bende test yapayım o zaman teşekkür ediyorumMerhaba ilaç bittikten sonra 10 gün için de oluyorsunuz adet bu arada geçen yıl kanda ve idrarda gebelik çıkmadı adet söktürücü kullandım ama adet görmedim test yaptım gebelik cıktı ilacı kullanmalı 1 ay olmuştu ve ben 7 haftalık hamile çıkmıştım yani olabiliyor
Rica ederim rabbim hayırlısını versin10 günü geçince bende test yapayım o zaman teşekkür ediyorum
Size bir şey soracaktım. Adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra doktora gitmistiniz?Rica ederim rabbim hayırlısını versin
Aslında ben doktora giderken hesaplama da yanlisliklik yapmışım o zaman günüm geçmeden adet günün olan günde gitmişim ama benim geç döllenme olduğundan yinede görünmedi sonra dedi doktor söktürücü verelim kullan meğer ben o zaman 3 haftalık misim ama görmediğinden adet olmayınca ilaçtan tam 1 ay sonra 7 haftalık hamileydimSize bir şey soracaktım. Adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra doktora gitmistiniz?
Bende de bugün hafif pembe bir kanama geldi peceteye silince büyük ihtimalle adetlm başlıyor herhaldeAslında ben doktora giderken hesaplama da yanlisliklik yapmışım o zaman günüm geçmeden adet günün olan günde gitmişim ama benim geç döllenme olduğundan yinede görünmedi sonra dedi doktor söktürücü verelim kullan meğer ben o zaman 3 haftalık misim ama görmediğinden adet olmayınca ilaçtan tam 1 ay sonra 7 haftalık hamileydim
Hayirlisi olsun her şey nasip benim o gebelik kalp durması sonuçu kürtaj olmak zorunda kaldım çok sukur rabbime tam 1 yıl sonra yine hamile kaldım rabbim sizlere de nasip etsin sağlıklı bebislerBende de bugün hafif pembe bir kanama geldi peceteye silince büyük ihtimalle adetlm başlıyor herhalde
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim yavrunuza hayırlı güzel ömürler nasip etsinHayirlisi olsun her şey nasip benim o gebelik kalp durması sonuçu kürtaj olmak zorunda kaldım çok sukur rabbime tam 1 yıl sonra yine hamile kaldım rabbim sizlere de nasip etsin sağlıklı bebisler
Amin insallahAmin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim yavrunuza hayırlı güzel ömürler nasip etsin
Bebege zararı yok mu peki bu sokturucunun Rabbım esirgesin sağlıklı kucağınıza alın insallahAslında ben doktora giderken hesaplama da yanlisliklik yapmışım o zaman günüm geçmeden adet günün olan günde gitmişim ama benim geç döllenme olduğundan yinede görünmedi sonra dedi doktor söktürücü verelim kullan meğer ben o zaman 3 haftalık misim ama görmediğinden adet olmayınca ilaçtan tam 1 ay sonra 7 haftalık hamileydim