- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
-
hee micyrogonnm nee o tarz bi adi vardi tmm sali bitti yarin filan baslardi adetin tarlusal kullandigin icin baslamick glb tarlusali hic kullanmicaktn yasmin yani dogum kontrol haplari duzenlio ztn
tarlusal bitirmek bilemedm daha iciceksn kutuyuda sonra bekleme suresi gelcek eee nasil olck o oteki hapa gecmis olcksn ve adet olabilcekmisin acaba dlgum kontrol hapina ara verildigi zmn adet oluosun cunku ins sknti olmaz tarlusal bitriginde otekini ztn kullanio olcksn o engelllemesn birde adetini onu saglik ocagina sor bi yakinsa sana engeller die biliorm
tarlusal bitirmek bilemedm daha iciceksn kutuyuda sonra bekleme suresi gelcek eee nasil olck o oteki hapa gecmis olcksn ve adet olabilcekmisin acaba dlgum kontrol hapina ara verildigi zmn adet oluosun cunku ins sknti olmaz tarlusal bitriginde otekini ztn kullanio olcksn o engelllemesn birde adetini onu saglik ocagina sor bi yakinsa sana engeller die biliorm
saglik ocagina pazartesi gunu danis onu birakayim mi tarlusali die cunku sen dier dogum kontrol hapini kullanio olcksn doğum kpntrol hapi zaten adeti otomatikmen getirior 4 veya 5 gun sonra araya girilince 2.kutuya gecmeden.tarlusala gerek yoktu bir dahakine kullanma doğum kontrol hapi kullaniokenAy kafam iyice karisti ya
saglik ocagina pazartesi gunu danis onu birakayim mi tarlusali die cunku sen dier dogum kontrol hapini kullanio olcksn doğum kpntrol hapi zaten adeti otomatikmen getirior 4 veya 5 gun sonra araya girilince 2.kutuya gecmeden.tarlusala gerek yoktu bir dahakine kullanma doğum kontrol hapi kullanioken
Simdi sabahkutidan 4. Ictim acaba devam etsem mi
Ozaman söyle bisey yapsam nasil olur acaba tarlusali kullansam hasta olunca da dogum kontrol hapina baslasam
olur aslinda soyle yap adetin 2. veya 3.gunu basla hapa ilişkin varsaaSimdi sabahkutidan 4. Ictim acaba devam etsem mi
Ozaman söyle bisey yapsam nasil olur acaba tarlusali kullansam hasta olunca da dogum kontrol hapina baslasam
adetin 2. veya 3.gun basla ozmn ara verme muhappettrini etkilermi acaba sen tekrar baskiyormus gibi yapip aynen adet olduğunda kullanmaya basla kizlar iliskide korunma amacli olarak da kullanildgi icin 7 gunluk ara ve ardindan 8.gun baslaniordu dier kutuya ondan oyle soyleniordu adet duzeni icin mantikli o sekilde yapabilrsin ama olurda iliskin olursa ek korunma yap o ay icinde ggunuden sonra baslamis olacagin icin oda diger ay normal kullan dogum kontrol hapını baska hap kullanmaSimdi sabahkutidan 4. Ictim acaba devam etsem mi
olur aslinda soyle yap adetin 2. veya 3.gunu basla hapa ilişkin varsaa
adetin 2. veya 3.gun basla ozmn ara verme muhappettrini etkilermi acaba sen tekrar baskiyormus gibi yapip aynen adet olduğunda kullanmaya basla kizlar iliskide korunma amacli olarak da kullanildgi icin 7 gunluk ara ve ardindan 8.gun baslaniordu dier kutuya ondan oyle soyleniordu adet duzeni icin mantikli o sekilde yapabilrsin ama olurda iliskin olursa ek korunma yap o ay icinde ggunuden sonra baslamis olacagin icin oda diger ay normal kullan dogum kontrol hapını baska hap kullanma
gebelik olmaz ztn icine bosalmasin hemde spgum kontrol hapi koruyor ama bu ay icin dikkat et sadece diger ay korkmadan devam edebilirsin gebe kalmazsn.Aynen öyle yapim. Bu ayi bu gebelik olmadan kazasiz belasız atlatim da bidaha ki aya artik biseyler duzelir
benim mi benim 2 haftaya yakin var adet olmama bakalim ne olucek 1 aydir civanpercemi ve aslanpencesi bitkisinin cayini yapip iciorm habern olsun adeti sokturup duzenliyormus ama boyke seyleri en azindan 1 ay boyinca icmen gerekiormus 1 hafta ara veriosun snrm dogum kontrol hapi gibi kullanimi varmis bunlarin bakalm gorucez erken de gelebilir bu ay yasmini birakali 1 ay oldu cunku biraz oynayabilir oyuzdenSiz adet oldunuz mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?