- 21 Haziran 2020
- 257
- 52
- 28
- Konu Sahibi Zgnzynpmstf
-
erkili etkili şöyle 10 gunmuydu o suresi var o kadar kullaniosun yazar recetesinde o kadar sure kullaniosun bittikden sonra 5 ile 10 gun icinde adetin söküyorTarlusal adet söktürmede etkili mi
Ay insallah oluyum da bari hamilelik şüphesinden kurtulurum en azindanerkili etkili şöyle 10 gunmuydu o suresi var o kadar kullaniosun yazar recetesinde o kadar sure kullaniosun bittikden sonra 5 ile 10 gun icinde adetin söküyor
Hamilelik supheniz varsa test yapin sonra kullanin
Yo recetesiz de veriyolar aldimTarlusalı aldınız mı?
Ben eskiden alırdım direk. Şimdi reçetesiz satılmadığını söylediler.
Yo recetesiz de veriyolar aldim
ella kulandysan ztn hamile olamaazsn bir dk ella ztn adet gecikmesi yaapabilior bazen kafaya takmana gerek yok artk 24 saat icinde kullanmissin ztn 72 saat icinde kullansan bile etki edior o hap endiselenmeŞüphe derkem soyle bisey iliskinin ardindan 24 saat olmadan ella kulladim ama birazda gecikince insanin aklina o geliyo bian
Bende oyle umuyorum tabi ama ne bilim 4 5 gunde bi hafif mide bulantisi oluca da ne bilimella kulandysan ztn hamile olamaazsn bir dk ella ztn adet gecikmesi yaapabilior bazen kafaya takmana gerek yok artk 24 saat icinde kullanmissin ztn 72 saat icinde kullansan bile etki edior o hap endiselenme
Hmm olabilir her eczane vermiyodur ben ilk defa aldım zatenBende alıyordum ya ama geçen hafta 2 eczane satmadı şaşırdım.
yok baska biseydendir 5 gun mide bulantisi surmez ama ella icmissin ztn iliskiden sonra olamaz tarlusalmi etkiledi kac gundur tarlusal iciosun tarlusal iciyordun deilmiBende oyle umuyorum tabi ama ne bilim 4 5 gunde bi hafif mide bulantisi oluca da ne bilim
yok baska biseydendir 5 gun mide bulantisi surmez ama ella icmissin ztn iliskiden sonra olamaz tarlusalmi etkiledi kac gundur tarlusal iciosun tarlusal iciyordun deilmi
allah iyiligini versin hehe yasmin kimisinde mide bulantisi yapar yasmine devam ediormusun adetin 2. yada 3.gunu baslanir o hapa oylemi yaptin nirde yasmin kullanipsan 21 gun kullanip 7 gunluk araya giriosun hap bitimindwn 4. yada 5. gunde adet oluorsun 8. gunde ise dier kutuya yasmine yani basliosun.tarlusal ne zaman basladnn icmeye neden ictin onu ki gerek yokmus aalinda yasmin icipsan zrn kutun bittiginde otomatikmen adet olman lazm 4 veya 5 gun sonra tam olarak hay allah ellada icmissin duzensizlik yapmis o sendeYa soyle soylim once iliski den sonra sabah 11 de ella ictim aradan bi hafta gecti yasmin kullanmaya basladim ondan sonra bulanti basladi zaten simdi tarlusal da iciyorum ondandir heralde
allah iyiligini versin hehe yasmin kimisinde mide bulantisi yapar yasmine devam ediormusun adetin 2. yada 3.gunu baslanir o hapa oylemi yaptin nirde yasmin kullanipsan 21 gun kullanip 7 gunluk araya giriosun hap bitimindwn 4. yada 5. gunde adet oluorsun 8. gunde ise dier kutuya yasmine yani basliosun.tarlusal ne zaman basladnn icmeye neden ictin onu ki gerek yokmus aalinda yasmin icipsan zrn kutun bittiginde otomatikmen adet olman lazm 4 veya 5 gun sonra tam olarak hay allah ellada icmissin duzensizlik yapmis o sende
[/QUOTE
Ellayı içtim bi hafta sonra yasmin ictim yasmine gec basladim saglik ocaginda da söylemisler di gec basliyosun diye adetimin üstünden bi hafta gecti ben oyle yasmine basladim yasmin bitti saglik ocağindan hap aldim çarşamba günü yeni hapa başlicam
peki yasmini ne kdr suredr iciosun 1.kutu bittimi yoksa yarida biraktinmi onuda mide bulantisi yapincaTarlusali da 3 gündür iciyorum. Adetim zaten düzensiz hepten ayarlarla oynadım
Yasmini bi kez bi kutu kullandim salı günü bitmişti bende saglik ocagindan aldim bitanepeki yasmini ne kdr suredr iciosun 1.kutu bittimi yoksa yarida biraktinmi onuda mide bulantisi yapinca
hee micyrogonnm nee o tarz bi adi vardi tmm sali bitti yarin filan baslardi adetin tarlusal kullandigin icin baslamick glb tarlusali hic kullanmicaktn yasmin yani dogum kontrol haplari duzenlio ztnYasmini bi kez bi kutu kullandim salı günü bitmişti bende saglik ocagindan aldim bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?