Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

yazıyı yazalı uzun süre olmuş ama civan perçemini kullansan 3 ayda kesin sonuca ulaşırsın benim 15 yada 20 gün gecikmişti şişkinlik sinir ama sonra civan perçemi içtim ve üç ay adet olacağıma bi kaç gün kala içmeye başladım ve gerçekten düzene soktu yine eskisi gibi 2 yada 3 gün önce gelmeye başladı . civan perçemini kaynamış suya atıp bekliyorsun ben içine bal koymadım istersen tatlansın diye koyabilirsin 3 ay adetine 3 yada 4 gün kala sabah akşam bi bardak içmen yeterli sonuç olacaktır

Kullandım canım 3 gün sabah akşam içtim. Tadı çok fenaydı ama 3. günün sonunda ağrısız regl oldum. Harika bir bitki gerçekten. Çok teşekkür ederim artık hep kullanacağım:)

Kullandım canım 3 gün sabah akşam içtim. Tadı çok fenaydı ama 3. günün sonunda ağrısız regl oldum. Harika bir bitki gerçekten. Çok teşekkür ederim artık hep kullanacağım:)
Hep kullanmana gerek yok tedavi süresi 6 ay diye biliyorum ama 3 ay yapıp bıraktım ben şuan gayet düzenli kendileri :)

Tarlusal iciyorum bugün son günüm.
Adet olmam için ne kadar beklemem gerekli?
Doğum kontrol hapımı nikah tarihime göre ayarlamam gerekli de.

Ahh ahh biz bayanlar ne cekiyoruz ya herkes o dertten muzdarip ama bende o civanpercemini deniyecegim ada cayi bende cok işe yaramadi ya ayrica maydonoz suyunuda bir gün içtim ertesi gün vucudum da kahverengi lekeler cikti hemen bıraktım ne zormus bayan olmak:'( :'(

Bende kullanmistim o ilactan ilaci biraktiktan 10 gün içerisinde sanirim oyle olunuyordu kisiye göre değişiyor

Kızlar ben de 4 gun tarlusal kullandım. 5.gün sabah unuttum akşam aldım sadece. Unuttunuz akşam iki tane almayın yazıyordu nette. Ayrıkotu da içtim soğan suyu da. Karnım inanılmaz şişti ve ağrım var. Adet olmadım daha. Yasmin kullandım iki sene. Bıraktım. İlk ay zamanında olmuştum. İki aydır böyleyim. Sinirlerin psikolojim bozuldu valla nolcak kızlar ya?

ben 15 gün olmamıştım karnım şiş ve psikolojim alt üst olmuştu civan perçemi kullandım 2 gün sonra oldum sabah akşam bi su bardağı içmiştim ama gerçekten etkisi oluyor tavsiye ederim artık bi kaç gün gelmedğinde hemen içiyorum sabaha oluyorum

Ay ciddi mi ya? Ben de yarın alayım bari canım. Hala ağrım var sol tarafında

Ay ciddi mi ya? Ben de yarın alayım bari canım. Hala ağrım var sol tarafında
Al canım sabah akşam bi bardak iç ama bunu 6 ay yap adetine bi hafta kala başla sonra düzene giriyor ben 6 ay yapmadım 3 ay yaptım ama bi kaç sonra yine geç gelmişti o yüzden sen 6 ay dene derim

Al canım sabah akşam bi bardak iç ama bunu 6 ay yap adetine bi hafta kala başla sonra düzene giriyor ben 6 ay yapmadım 3 ay yaptım ama bi kaç sonra yine geç gelmişti o yüzden sen 6 ay dene derim
Tam bugün hasta oldum çok şükür. Ama bu dediğini yapıcam bir dahakine insallah

Bu ay reglym gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı dr ultrasondan baktı polikistikoverim artmış mutlaka adet düzenliyici kullanman lazım dedi farlusal verdi bugün başladım kullanmaya sabah akşam tok karnına içiliyor

tavsiye ederim canım benim iyi geliyor çünkü gelmediği zamanda bana geliyorlar hiç iyi olmuyor anlayacağın
Yine bir adet zamani geldi çattı. İki buçuk gündür içiyorum Civanpercemi ni. Limon sıkıyorum içine tadı pek bi fena. İnşallah etkisini kaybetmemiştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…