Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

arkadaşlar nolur bilen cevap versin, ilaç bittikten ne kadar sonra adet olunur?

farlutal ya da tarlusal hapı sabah akşam düzenli olarak içtiğin takdirde hap bittikten 5 ila 7 gün sonra geliyor. hatta benim bi keresinde 10 güne kadar ulaştığıda oldu.

farlutal ya da tarlusal hapı sabah akşam düzenli olarak içtiğin takdirde hap bittikten 5 ila 7 gün sonra geliyor. hatta benim bi keresinde 10 güne kadar ulaştığıda oldu.

çok teşekkür ederim, benim de bittikten sonra 4. gün de geldi, şimdi çok rahatım :)

bana doktorum tarlusal verdi günde 3 kere aldım ve 4, gün adet oldum.olmasamda doktor 10 gün kadar beklememi söylemişti.şimdi hormon testlerim yapılıyo sonuçlarını bekliyorum.

merhaba arkadaşlar bende adet düzensizliği yaşıyorum 2 sene önce farlutal kullandım. Kullandıktan sonra 1.5 sene düzenli olarak adet gördüm fakat bir kaç aydır yine düzensizleşti 5 10 gün geçiyor anca adet oluyorum. Bu ilacı yine kullansam olur mu doktora mı yazdırıyoruz tekrar yoksa eczaneden reçetesiz alabiliyor muyuz

Slm arkadaşlar,

En son mens tarihim 13 mayıs ve halen regl olamadım,2-3 gün geciktiğinde test yaptım ama negatif çıktı.. Şu an neredeyse 15gün oldu halen gecikme var,Rusyadayım dr a da gidemiyorum sizce farlutal alıp kullanmalı mıyım ya da biraz daha bekleyeyim mii???? off karar veremedim,hamilelik durumu varsa zarar da verebilir diymii??

benim sat 17 mayıstı bugün doktora gittim sabahtan ultla baktı rahm duvarı kalınlaşmış hamilelik var byk ihtimalle dedi ama kese yoktu.kan tahlili yaptı kanda çıkmadı bşy.farlutal verdi.ama doktora sormadan kullanma sakın bence.

kızlarr merhabaa,
ben 22 yaşındaym, bekarm ve adetim normalde çok düzenlidir.. hep günümde olurm. ama bu sefer 8-9 gün geciktm ve hala da olmş değilm 26 temmzda olmam gerekiyordu normalde. tabi hemen bi kadın doğuma gittim ultrason ve hormon tahlili istedi (östrajen, lh, fsh, beta hcg) ultrasonu o an yaptrdm ama sonucuna bakmadı doktor hepsine birlkte bakıcakmş tahlil sonucmda pazartesi çıkacak
ultrason soncmda her iki overde milimetrik çaplı folikül kistleri gözüktüğü yazıyor ve douglasta az miktarda sıvı varmış. kızlar bu konuda bilgisi olan var mı endişeleniyorm açıkçası, lütfen yardımm (((

Son düzenleme:
Kod:
Ben lise ve üniv.deyken 3 ayda 1 adet olurdum..12-13 sene önce falan.Dr bana bu farlutal'ı vermişti.Ondan sonra takır takır günü gününe adet oluyorum,hiç şaşmadı taa ki hamile kalana kadar

öncelikle nickime bakmayın çok eski almıştım yeni aldım ama onuda evlilik vs unuttum gitti en erken bir tarihte tekrar bir rumuz alıcam :):)
öncelikle ben birşey sormak istiyorum bende çok süredir adet olmuyor 3 ayda bir falan farlutal alıp adetgörüyorum.şimdi 1,5 2 aylık evliyim.daha yeniyim.doktorum hamililik testi yaptı negatif çıktı farlutalı öle verdi.ama çalışmalara devam ediyos çünkü ben bir bebek sahibi olmak çok istiyorum ..sizce farlutal aldığım halde adet olmassam mı gidip test yaptırım yada hamilelikte en keskin belirti nedir farlutal içip çocugnu düşürenler duydm ve korkuyorum olduki tutar ve ben ilaca başlarsam bilmeden diye..cevap alabilirsem çoksevineceğim

2 aydır adet olamadım,oğluşum doğduktan sonra,6 sene microcynon isimli doğum kontrol hapı kullandım.5 ay önce bıraktım,bıraktıktan 2,5 ay sonra dr un verdiği farlutal hapı ile adet oldum.sonraki ay kendiliğinden geldi.sonrası da halen yok.geçen ayın 8 inde gelmesi gerekiyordu ama gelmedi,korkuttular beni çocuğun olmuyor mu diye diye, 11 gündür korunmuyoruz.cuma günü doktora gideceğiz ama,ben kendimi çok kötü hissediyorum artık.:18:

iyi akşamlar kızlar. bugün doktorum farlutal yazdı bana ama eşime eczaneden tarlusal vermişler. farklı mı tamamen bugün kullanmam gerekiyo ama kullanmadım doktorun dediğini kullanayım diye

slm cnm bende yeni üye oldum. Düzensizlik bende de vardı doktora gittim tarlusal verdi 3 ay boyunca kullan düzene girer dedi şimdi kullandım bende yeni bitti bi 10 gün içinde regl olucam sanırım. daha öncede denedim olmuştu sıkıntısı yok.

teşekkür ederim cnm verdiğin bilgi için. tüp bebek merkezine gittim tedaviye yeni başladık da tedirgin oldum yanlış ilaç gelince ama merkezi aradım kullanabilirsin dendi.

herkese günaydın,bende kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum ,evlendikten sonra 5-6 ay düzene girdi sonra yine düzensizleşti,doğumdan öncede doktora gittiğimde söktürücü ,düzenleyici ilaçlar kullandım ve bir ay ilaçsız hastalandım Allaha şükür hamile kaldım şimdi 4 yaşında bir oğlum var ama regl yine düzensiz .geçen sene doktora gittim hormonlarımda,yumurtalıklarımda A llaha şükür bir sorun çıkmadı, kiloya bağlı olabilir dedi bide karaciğer yağlanması var kilo vermeye çalış dedi,bende bu mayıs ayında sıkı bir diyete başladım şuana kadar 8 kilo verdim dahada vermem gerek,

şuanda 3 aydır hastalanmadım,sizce farlutal içsemmi kızlar ne olur bi akıl verin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…