Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

merhaba kızlar, ben de geldim aranıza :)

lütfen bilen biri bana cevaplayabilir mi acaba;

şimdi ben farlutal kullanmaya başlayacağım yarın. 6 gün boyunca kullanacağım, peki ilaç bittikten ne zaman süre sonra tekrardan başlamam gerekecek?

farlutal adet olmayınca alınan bir ilaç. doktorun önerisiyle kullanılıyor. sizin adetiniz hep gecikiyor mu?

ıı aksamlar kızlr sordugunuz sorulara kendımde yasamıs bırı olarak ve cok arastıran bırı olarak kendımce cvp vereyım yardımı dokunursa yada ıcınızı rahatlatırsa bı nebzede olsa ne mutlu bana.ben 5 ay once kurtaj oldum bır dusuk yasadım malesef.her zaman gununu sasmayan adetım o gunden sonra aksamaya basladı.tabı bende hamıle kalmak ıstedıgım ıcın adetım gecıktıkce acaba hamılemıyım dıe umut ettım durdum.tabı bugune kadar henuz kısmet olmadı.adetım hamıle kalmadıgımı kan tahlılıyle kesınlestırdıkten sonra doktora gıttım ve adet olamagımı soyledım.hemn hormon testı ıstedı.ve vajınal ltrasonla baktıgında nur topu gıbı ıkı adet basıt kıstım oldugunu ogrendım.allahtan onmlı degıl bu kıstler basıtmıs yanı.ve bna farnutal verdı.bende ılk kes kullanan bır ınsan olarktan o ılacı ıcerken adet olucm sanıyordum.bekle bekle gelen gıden yok.doktora yenıden gıttım olamadım dıye,doktorum da ılcın bıttıgı gunden baslayarak 10 gun saymamı soyledı.ben tam ılac bıtımınde 9 gun sonra adet oldum.sonrakı ayda kullanmak zorunda kalırmıyım dıye cok korktum ama bır sonrakı ay adetım kendılıgınden geldı cok sukur.ama doktorumun soyledıgı sey aklımızı kesınlıkle ne adet olamamıza nede baska problemımıze cok odaklamamk gerektıgı.onu dusundukce strese gıren vucud farklı sekılde cevp verıyo ve kendını hep ertelıyo.olacagımız varsa da olamyoruz.hep dıyorum bu kadınsal konularda kafaya takmamak cok zor ama takamamk hemen hemn ısın cogu kısmını cozmemıze yardımcı oluyo.herkese ck cok gecmısler olsun...

farlutal adet olmayınca alınan bir ilaç. doktorun önerisiyle kullanılıyor. sizin adetiniz hep gecikiyor mu?

evet canım iki ada bir oluyordum. şimdi neredeyse 3 ay oldu ve hala kanama olmadı. doktora gittim bugün ve pko teşhisini koydu. bu ilacı kullandıktan sonra gidip yenisini almayacağım değil mi hemen? bekleyeceğim sadece.

canım ilaç bitince en geç 1 hafta 10 gün içinde adet oluyorsun. ben 3 gün sonra olmuştum. bebek istiyor musun bilmiyorum ama aslında en iyisi adetinin düzenlenmesi için doğum kontrol hapı kullanmak birkaç ay. ben öyle yaptım biraz düzene girdi. kistim vardı küçüldü. ama bütün hapları doktor verdi. yani ben kafama göre kullanmadım hiç. doktor zaten soruyor gebelik düşünüp düşünmediğini. ona göre tedavi uyguluyor.

18ay yasmin kullandım.. bi süredir bıraktım adetim sürekli gecikiyor.40günü aşıyor.
dk hapından önce bir iki kez yaşadım gecikmeyi ozaman farlutalla geldi bana da bi yan etki yapmamıştı yalnız şu sıralar bitkisel tedavilere kayıyorum.
sabh ve aksam 1bardak testere dişli aslan pençesi ve her sabah aç karna yediğim 1kaşıkbal çörek otu karışımıyla adetim geldi. bu gecikmeler yüzünden çok gergin oluyorum öyleki saçma bişey yüzünden tartışma çıkardım sonrada hüngür şakır ağladım yaa neyseki bunu2.gün uygulayışımda oldum

cevabınız için tşkr ederim.. tekrar gittim doktora yumurtlama dönemiyle alakalı dedikleri, adetinizin 9 ile 16. günleri arası gün aşırı ilişkiye girin dedi.. yani yumurtlama dönemi adet gecikse bile hata payı olmak sartıyla o günlere denk geliyormus...
bebek düşündüğümüz için doğum kontrol haapı kullanmamı önermedi ama gelecek ayda gecikirmi die cok kafama takmamamı söyledi.. yani benim durumum tamamen psikolojik.. sizede tavsiyem fazla kafanıza takmamanız ve doktor önermediği sürece hap veya otlardan uzak durmanız.. teşekkürler

merhaba arkadaşlar.yaklaşık 7 yıldır çocuk özlemi çekiyorum.pkoluyum.en son gittüğim doktorum adetin 14.günü başlamak üzere farlutal ve günde 1 kez 1000mg.glifor verdi.ama bügün farlutal biteli 14 gün oldu ama hala adet olamadım pazt.tekrar gitçem.aranızda farlutala rağmen adet olamayan varmı.yoksa ilaçlara rağmendemi adet olamıyorum artık ben.normalde en geç 45 46 günde olurdum adetlerimi...çok canım sıkılıyo bu duruma

kızlar bende pkoluyum 5 ay adet gormedim dr bana duphaston verdi adet sokturucu cocuk dusunmediğimiz için peşindende yasmın içmemi soyledi bir kac fakat adet sokturucu hapım içtim bitti gunde 2 taen içtim 10 gun oldu tık yok adet olmadım yaaa ne zaman olcam acaba olsamda su yasmıne baslasam adet olamamak cok fena her yerim şiş

3 kutuda bana +5 kilo kazanıdırmış ve hiç bir şeye yaramayan ilaçtır bu.kullanıp fayda gören pek az pkolu var.

haftaya nişanım var.tam o zamana denk geliyor günüm. ben de o ilaçtan aldım dünden beri kullanıyorum. zamanından önce getirme etkisi var mı?

Merhaba,bende adet düzensizliği yaşıyorum 17 gün geçti tam olarak bugün :2: Doktora gittim farlutal verdi.Bir kutu kullandım ama hala reglim gelmedi.Bir kutu daha kullansam mı ki civanperçemi papatya çayı denemediğim kalmadı offf bide karnım şisti depresyona girebilirim heran :2:

merhaba, ben 63 gün önce 8 haftalık missed abortus yüzünden kürtaj oldum.Çok istiyorduk,ilk gebeliğimdi ve uzun zaman sonra (2 yıl)kendiliğinden olmuştu.Maalesef sonuç bu.Herneyse 55. gün doktora gittim hormonlar normal, gebelik negatif,ama sağ yumurtalığımda 36,9mm basit kist varmış.Şimdiye kadar hiç kist falan olmamıştı.Kürtajdan sonra tanıştık kistle. Farlutal biteli bugün 2. gün inşallah adet görebilirim.Çok sıkıldım bu durumdan. Çünkü doktor kürtajdan sonra ilk adetten sonra korunmanıza gerek yok demişti.Aslını söylemek gerekirse kürtajdan 35 gün sonra korunmasız ilişkide bulunduk.Kan tahlilinde negatif çıktı ama farlutal kullanırken yumurtlamış olabilir miyim acaba?Farlutal kullanırken hamile kalanları okudum.31 yaşımdayım tekrar hamile kalmak istiyoruuuuuuuuuum!

yazamadım zamanında ama farlutal bende işe yaradı. 10 gün sonra adet görmeye başladım. doktor biraz geç olduğunu söyledi ama açıkçası o stresli dönemi geride bıraktığım için mutluyum :)

aynı ilacı ben de kullandım ama kızlar size diyim çok yan etkisini gördüm. kanamamı arttırdı, 3 ay üst üste aşırı ağrı çektim. tavsiye etmem yani

aynı ilacı ben de kullandım ama kızlar size diyim çok yan etkisini gördüm. kanamamı arttırdı, 3 ay üst üste aşırı ağrı çektim. tavsiye etmem yani

merhaba, farlutal bittikten 3 gün sonra lekelenme şeklinde regl olmaya başladım,bugün 2. gün ama daha doru düzgün 1 ped bile kirletemedim.Yani söylediğinin aksine bende çok azaldı.Hatta doktor adetinin 3 günü gel dedi.Benim ilk gün sadece çoooook az lekelenme şeklinde oldu.Şimdi ben ilk gün az olmasına rağmen onu adetin ilk günü sayacak mıyım sizce? Kafam karıştı.

ltffff dyunnnn
34 yaşındayım bir kızım var metotraksat kullandığım için 2 yıl bebek yapmıycaktım neyse şubatta aldığım norlevo adet düzenimi bozdu 50 gündür adet olamıyorum lekelenme hariç diye dr farlutal verdi ama çok gergin ve sinirli oldum diye bir adetten başka içmedim şimdi biberiye civanperçemi kekik papatya çayı içiyorum bugün başladı dün dr olgun yumurtan var bi tane demişti bu nedemek sizce ben ne zaman adet olurum adetten sonra doğum kontrol hapı kullan dedi dr ama ben istemiyorum bitkilerle tedavi edebilirmiyim kendimi sizce adetim düzelir mi (( çok oldum biliyorum ama uyuyamıyorum bile çok gerginim haplardan bıktım Allah 'ım yardım etsin tüm dertlilere bigü adetim gelmiyceni hiç düşünemezdim hep 21 yada 25 günde gelirdi norlevo bozdu

Arkadaşlar bana da yardım edin lütfen.30 nisan da konizasyon olmuştum yani rahimağzım alınmıştı.hala regl olmadım.doktor farlutal vermişti.ilaç biteli 6 gün oldu ama ben hala regl olamadım.bu arada hamile kalmışta olabilirim yani ilaç bittikten sonraki günler içinde ki umarım öyledir.yalnız kafamı karıştıran eğer hamile kalırsam regl olmadığım için günümün geçip geçmediği ile ilgili bir bilgim olamayacak.siz ce bunu ne zaman ve nasıl anlarım.farlutal kullandığım halde regl olamamış olmam tuhaf değil mi

kan testi yaptırırsan belli olur hamile kalıp kalmadıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…