peki ne zaman kullanmalıyım.. suan adetim 10 gün gecikmiş durumda hala beklemedeyimne zaman kullanmalıyım
Bende doktora gittim doktor yazdı farlutalı günde 2 kere içtim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra içmeye başladım 6 günde bitti ilaç bttikten 4 5 gün sonrada adet oldum canım istersen 5 gün daha bekle test yap sonra iç tatlım
arkadaşlar sizce farlutal i günde 2 doz alıp 6 günde mi bitireyim yoksa hergün 1 tane alıp 12 gün mü içmeliyim siz normalde nasıl kullanıyordunuz?
bir kutu mu yoksa daha fazla kutu mu tüketiyordunuz
arkadaşlar sizce farlutal i günde 2 doz alıp 6 günde mi bitireyim yoksa hergün 1 tane alıp 12 gün mü içmeliyim siz normalde nasıl kullanıyordunuz?
bir kutu mu yoksa daha fazla kutu mu tüketiyordunuz
Kızlar ilaç biteli beş gün oldu hala tık yok.Herkes günde bir veya iki tane kullanmış .Ben günde üç tane kullandım tabi doktorumun söylemesi üzerine...Doktorumu arayıp aramama konusunda çelişki yaşıyorum.Ama ilacın bitiminden 9-10 gün sonra adet olanlarda olmuşofffff ne zor şeymiş bu ya...Ocak ayına kadar düzenim hiç şaşmazdı ne zaman laparoskopi ve histeroskopi oldum herşey alt üst oldu.Ben kafama takıp düşündükçe sanki inadına tersine gidiyor herşey...Böyle devam ederse kafayı yiyicem ((Ben doktoruma sormayı unutmuşum ;ilacın bitiminden sonra ne kadar süre beklememiz gerekiyor.Acaba beklemeyi bırakıp muayeneye mi gitsem???
arkadaşlar bende adet düzensizliği sorunu var. bu sitede okumuştum. civan perçemi içilmesi gerektiği ile ilgili. gerçekten işe yarıyor. içtim ve ertesi güne geldi. bu bitkiyi araştırdım. kadın hastalıklarına bire bir. kokusu çok güzel ama tadı berbat. size tavsiyem önce soğutun sonra hepsini birden için yoksa mideniz bulabilir. bir de hamile kalanalar için yazıyorum bu bitkiyi kaynatıp içmeyin çocuğu düşürebilirmiş. adet söktürücü olarak bir çözüm arıyorsanız civan perçemi bire bir. farlutal da kullanıdım ama o bu ilaç da adet düzensizliği için yeterli ancak vücüdun düzenini bozuyor. uzun vadede bu bitiki kaynatıp içilmesi durumda gerçekten çok etkiliymiş. düzen sokuymuş. rahim iltihapı kis gibi hastalıkların tedavisi için kullanılıymuş. bitkisel ilaç satan yerlerde ve aktarlarda bulabilirsiniz. 1,50 tl kadar çok cüzi bir fiyatı var. zaten o size 1 aydan fazla yeter. deneyin mutlaka...
Bende doktora gittim doktor yazdı farlutalı günde 2 kere içtim adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sonra içmeye başladım 6 günde bitti ilaç bttikten 4 5 gün sonrada adet oldum canım istersen 5 gün daha bekle test yap sonra iç tatlım
söylediğiniz gibi yaptm farlutal içmeye 5 gün daha bekledim test yaptm negatif cıkınca kullandım.. ilaç bittikten sonra 5. gün adet gördm cok sancılı geçiyor ama razıyım.. yalnız birşeyi merak ediyorum önümüzdeki ayda aynı sorunu yasarmıyım bundan cok korkuyorum.. bide yumurtlama dönemini nasıl anlarız böyleyken yani bebek istiyoruz da yardımcı olursanız cok sevinirim..tesekkürler