Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

selam arkadaşlar bende enson şubatın 14ünde hastalandım duphaston içip adet olurdum ama bu sefer olmadım ilaç biteli 3gün oluyo of allahım ne zormuşşş...

en son şubatın 23 de adet gördüm..buayda hala adet olmadım..bel ağrısı,kasık ağrısı,gögüslerde şişlik var ama hala bir şey yok..iyice gerildim..burda okuduklarımı yaptım papatya,kekik,ve aspirin kullandım...
bir kaç gün daha devam edeceğim eğer yine adet görmezsem mutlaka bir doktora başvuracagım...:18:

beklenen an geldi..inanın bu kadar sevinecegim aklıma dahi gelmezdi..darısı isteyen herkesin başına..

merhaba bende ilk defa adet gecikmesi yasadım dr farutal verdi günde 4 defa kullandım bugün bitti.acaba nezaman adet okurum:44:

bende günde 3 defa içtim farlutalı.bu gün biteli 3 gün oldu hala bekliyorum.10 gün kadar süren oluyomuş galibaa...gelsede bi rahatlasak..:18::18:

bende kullandım .10 gün kullanıyordum 5 gün sonra adet oluyordum sanırım

kızlar aspirinin etkisi yok adet getirmeye bunu doktorlar da söylüyor ayrıca civanpercem kekık ben hepsını defalarca denedım ama yok yanı hormonlarla alakalı bır durum bu o yuzden bıtkısel seler cok fazla çözum vermıyor ben de hala beklıyorumm

bende farlutala basladım gunde 3 sefer ıcıyorum yanında asprınde ıcıyorum 2aydır hasta olmuyorum, norlevo ıcmıstım 2 ay ust uste hamılelık yok ama hasta olmuoruumm yaaa sızce baska ne yapabılırım olmak ıcın

off ya sız gecen ay farlutalı kac gun ve nasıl kullandınız :26:

farlutalı 1 hafta kullandım olmadım sonra doktor cyclo progynova verdi 4 . hapımda adet oldum sonra cyclo içmedim bıraktım adet oldum die ama sanırım düzenliyormuş adetleri

farlutalı 1 hafta kullandım olmadım sonra doktor cyclo progynova verdi 4 . hapımda adet oldum sonra cyclo içmedim bıraktım adet oldum die ama sanırım düzenliyormuş adetleri

ben farlutalı gunde 3 kez ıcıyorum sabah oglen aksam cabuk olıyım dıe ama :26:

Bende laparoskopi-histeroskopi operasyonlarını geçireli 2,5 ay oldu fakat hala tam anlamıyla adet olamadım.Dün doktora gittim ultrasonda adet olamamamdan dolayı oluştuğunu söylediği kocaman bir kist görünüyordu.Moralim çok bozuldu.Adet olmam için farlutal yazdı;günde 3 defa kullanıcam.Ben artık bebek istiyorum dedim önce adeti düzenleyelim bebek ondan sonra gelir dedi.Bakalım ilaç 4 günde bitecek ondan sonrası nasıl gelişecek

aspirini içmeyin ya doktor vermedikçe

benimde adetimde sökmüyor çok dertliyim bu konuda doğum kontrol hapı kullanıyorum tedavi maksatlı yinede lekelenme oluyorum. bu sorumum uzun zamandır var. hapa başladığım dönemler böyle değildi sonra problem yaşamaya başladım sonra hiç düzelmedi. hapı bırakıp tkr başladığım bir dönemde işte bundan 1 yıl önce 2 yada 3. periodumda 1 kere oldum. sonra tık yok hep lekenme
ped de kullanmıyorum genelde günlük ped yetiyor.

drye gidecektim önümüzdeki hafya kaldı. önce bir temizlenmem lazım :78: bakalım problem neymiş korkuyorum doğrusu

banada doktor farlutal önerdi fakat okuduğum yan etkilerinden dolayı kullanmaya cesaret edemedim zararları varmı bu hapın

banada doktor farlutal önerdi fakat okuduğum yan etkilerinden dolayı kullanmaya cesaret edemedim zararları varmı bu hapın
Canım bende geçen ay kullandım hiç bir yan etkisi olmadı zararı olsa doktor vermez zaten ve çok insan kullanıyor

peki ne zaman kullanmalıyım.. suan adetim 10 gün gecikmiş durumda hala beklemedeyim ne zaman kullanmalıyım

mrb. doktora gitmeden farlutal kullanmayın bence. özellikle gebelik testi yaptırmadan almayın. çünkü kullanıp hamile olduğunu sonradan öğrenenler çok pişman. ben de dün test yaptırdım dr önerdi, bugün başladım. inşallah bu ay işe yarar((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…