merhabala bende farlutalı bitireli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. pcos hastasıyım neden böyle oldu acaba. hastalığım iyice arttı galiba. önce bu ilaçla olurdum
merhabala bende farlutalı bitireli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. pcos hastasıyım neden böyle oldu acaba. hastalığım iyice arttı galiba. önce bu ilaçla olurdum
sağol canım..civanperçemini çok duydum,doktora soracağım ve aktardan alacağım sanırım bu gidişle...kızlar civan perçemi hayıt tohumu gibi bitkilerle beraber aspirinde adet miktarını artırmaya yardımcı olur mu acaba... kanı durulttuğu için faydası olur die duydum
bende farlutali içmeye başladığımda gebelik yoktu..ama sonrasında gebelik oluşmuş olabilir mi diye merak ediyorum doğrusu..bende lekelenme filan da yok..sat 6 kasım...artık patlayacağım,sinirlerim çok gerginmerhaba.bende gebelik yok. adet hala olmadım göğsüm felaket ağrıyo. birde 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo çok az ama.adet olamayınca iyice geriliyorum. canım sıkılıyo ya allahım bizlerde şifa ver. aminnnn
bende seninle aynı zmanda başlamışım cnm hala bende adet olmadım. test çubuğu negatiff çıktı kandan mı baktırsam acaba?
arkadaşlar bende size bir şey önerebilirim bu konuda,eğer hamile olmadığınızdan eminseniz bunu uygulayabilirsiniz.
3 vea 4 tane soğanın kabuğunu(sadece kabuğunu)kaynatın,fazla değil,rengi çıkana kadar,sonra biraz soğuyunca (ama fazla sğumasına izin vermeyin) için.2 vya 3 saat içinde olmadı en geç ertesi sabah sonuç alıyorsunuz.
idrarda çıkmaz büyük ihtimalle,çünkü erken oluyor..doktora özellikle sordum canım,kanda baktır dedi..kan testi de özelde çok pahalı,hastanede de hiç yaptırmadım, nerede yapıyorlar ne kadar sürede sonucu veriyorlar hiç bilmiyorum..sanırım pazartesiyi bekleyeceğim...
cnm istanbuldaysan ben okemydanı hastanesinde çalışıorum gelirsen yardımcı olurum
normalde de hastanede kadın doğum polikliniğne gidersen yaparlar bikaç saat içinde de sonucu çıkar
idrarda çıkmaz büyük ihtimalle,çünkü erken oluyor..doktora özellikle sordum canım,kanda baktır dedi..kan testi de özelde çok pahalı,hastanede de hiç yaptırmadım, nerede yapıyorlar ne kadar sürede sonucu veriyorlar hiç bilmiyorum..sanırım pazartesiyi bekleyeceğim...
malesef canım yaa izmirdeyim( pazartesiyi bekleyeceğim herhalde..ama gebelik yoksa kist oluştu demek oluyor sanırım ( bakalım hayırlısı,yine de çok teşekkür ederim ilgin için..[/QUOTE
hayır düşün hayır olsun canım inşallahh bi problem çıkmaz ve hamilesindirrr..idrarda ne zamana kadar çıkıyor gebelik ben çahilim ya:S
Arkadaşlar bende adet olmuyorum fakat polikistik over olduğum için zaten genelde olamıyorum. Doğum kontrol hapımı bıraktım bıraktıktan sonraki ilk ay adet oldum ama bu ikinci ay ve olmadım. Olmak istiyorum ya rejim yapıyorum ve bi türlü 1 kilo daha aşağıda olamıyorum vücudumda çok şişkinlik ve ödem varNe yapmalıyım sizce farlutal alayım mı bu aylık??? Doktora gidicem zaten ama doktorum istanbulda biraz beklemem gerekicek. Yardımlarınıza ihtiyacım var.
saygılarımla
malesef canım yaa izmirdeyim( pazartesiyi bekleyeceğim herhalde..ama gebelik yoksa kist oluştu demek oluyor sanırım ( bakalım hayırlısı,yine de çok teşekkür ederim ilgin için..
doğru, bir kez benim de böbrek sancım tutmuştu, o zaman gebelik riski var dediğimde kanda bakmışlardı hemen..cnm bencede pahalı ama ben acile üşütme bahnesi ile gittim mide bulantım var falan dedim. gebelik riski var deyince hemen test yapıolar devlet hastanesinde 1 saate sonuç çıkıo.bilgin olsun
inşallah...eğer bu regl olamamanın başka bir sebebi varsa bunu duymaya hazır değilimcnm inş. hamilesindir
malesef canım yaa izmirdeyim( pazartesiyi bekleyeceğim herhalde..ama gebelik yoksa kist oluştu demek oluyor sanırım ( bakalım hayırlısı,yine de çok teşekkür ederim ilgin için..[/QUOTE
hayır düşün hayır olsun canım inşallahh bi problem çıkmaz ve hamilesindirrr..idrarda ne zamana kadar çıkıyor gebelik ben çahilim ya:S
inşallah bir problem çıkmaz...hepiniz sağolun iyi dilekleriniz için...canım, idrarda gebelik testleri normal adet gecikmesinden birkaç gün sonra çıkıyor..ama sonuç kesin olsun diye adet gecikmesinden sonra en az 1 hafta beklemek lazım.bazen geç döllenme vs oluyormuş..bir de hcg hormonunun idrara geçmesi uzun sürüyor demişti doktor.