Adet söktürücü-Farlutal Kullananlar?

merhabala bende farlutalı bitireli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. pcos hastasıyım neden böyle oldu acaba. hastalığım iyice arttı galiba. önce bu ilaçla olurdum

doktoruna danış istersen çünkü bnm dr.um eğer farlutalla adet göremezsem başka ilaç vereceğini bir de sölemişti bu ilerleyen bir hastalık mı???

Son düzenleme:
merhabala bende farlutalı bitireli 12 gün oldu ama hala adet olamadım. pcos hastasıyım neden böyle oldu acaba. hastalığım iyice arttı galiba. önce bu ilaçla olurdum

fatma ben de aynı durumdayım..11 gün oldu ilaç biteli, göğüs uçlarım inanılmaz acıyor,karnım davul gibi şiş,bel ağrısı hafif kasık ağrısı da var ama hala adet olamadım..bugün akşamüstü doktorumu arayıp soracağım..hastalığın arttığını sanmıyorum,sadece bazen bazı ilaçlar söktürmeyebilir veya stres ((

kızlar civan perçemi hayıt tohumu gibi bitkilerle beraber aspirinde adet miktarını artırmaya yardımcı olur mu acaba... kanı durulttuğu için faydası olur die duydum

merhaba.bende gebelik yok. adet hala olmadım göğsüm felaket ağrıyo. birde 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo çok az ama.adet olamayınca iyice geriliyorum. canım sıkılıyo ya allahım bizlerde şifa ver. aminnnn

kızlar civan perçemi hayıt tohumu gibi bitkilerle beraber aspirinde adet miktarını artırmaya yardımcı olur mu acaba... kanı durulttuğu için faydası olur die duydum
sağol canım..civanperçemini çok duydum,doktora soracağım ve aktardan alacağım sanırım bu gidişle...

bende farlutali içmeye başladığımda gebelik yoktu..ama sonrasında gebelik oluşmuş olabilir mi diye merak ediyorum doğrusu..bende lekelenme filan da yok..sat 6 kasım...artık patlayacağım,sinirlerim çok gergin ( bu kadar da stres yapıyoruz o da etkiliyordur bence..allah şifa versin en kısa zamanda hepimize...

kızlar daha önce de söylediğim gibi farlutal 26 aralıkta bittiği halde henüz regl olmadım.az önce doktorumu aradım..önce gebelik testi yaptır onun sonucuna göre bakacağım dedi..haber vereyim dedim.kanda gebelik testi yaptıracağım ama zamanına karar veremedim henüz..birkaç gün daha beklesem mi

bende seninle aynı zmanda başlamışım cnm hala bende adet olmadım. test çubuğu negatiff çıktı kandan mı baktırsam acaba?

bende seninle aynı zmanda başlamışım cnm hala bende adet olmadım. test çubuğu negatiff çıktı kandan mı baktırsam acaba?

idrarda çıkmaz büyük ihtimalle,çünkü erken oluyor..doktora özellikle sordum canım,kanda baktır dedi..kan testi de özelde çok pahalı,hastanede de hiç yaptırmadım, nerede yapıyorlar ne kadar sürede sonucu veriyorlar hiç bilmiyorum..sanırım pazartesiyi bekleyeceğim...

soğan kürünü uygulayıpta adet olan var mı aramızdaaa??

cnm istanbuldaysan ben okemydanı hastanesinde çalışıorum gelirsen yardımcı olurum
normalde de hastanede kadın doğum polikliniğne gidersen yaparlar bikaç saat içinde de sonucu çıkar

cnm istanbuldaysan ben okemydanı hastanesinde çalışıorum gelirsen yardımcı olurum
normalde de hastanede kadın doğum polikliniğne gidersen yaparlar bikaç saat içinde de sonucu çıkar

malesef canım yaa izmirdeyim ( pazartesiyi bekleyeceğim herhalde..ama gebelik yoksa kist oluştu demek oluyor sanırım ( bakalım hayırlısı,yine de çok teşekkür ederim ilgin için..

cnm bencede pahalı ama ben acile üşütme bahnesi ile gittim mide bulantım var falan dedim. gebelik riski var deyince hemen test yapıolar devlet hastanesinde 1 saate sonuç çıkıo.bilgin olsun

fatma cnım sen test yaptınmı merak ettim kahverengi lekelenme falan demişsinde

yazını okudum ben oldukca adet gören ve hiç bir şekilde kadın hastalığı konusunda sıkıntı cekmeyen biriyidim tanki 38 yasında kadar 42 yasındayım 38 yasında polikistik over teshisi konuldu hemen diana 35 verdi o yıl düzeli adet oldum fakat diyabetli olduğum için dr. umkesti sonra farlutal kullanmaya basladım pek olumlu sonuc alamadım soğan kürüne başladım harika bir sonuc aldım soğan kürü yaptığımda 3 ay adetlerm düzene giriyor ve kistlerim yok oluyor ama yeniden nüks ediyor bende bir süre soğan kürünü uygula derim sonra ilaçlara baslayabılırsınız benım 22 yasında oğlum var fakat bu polikisti overler yüzünden anne olamıyorum dr. gittiğimde yumurta yasınıza göre kalitesini kaybetmiş diyorlar cok deyalı arastırma yaptım fsh soğan kürü ve aslan pencesi düşünüyor fsh yüksekliği zaten menepoz habercisi demek ayrıca 2004 yılında menepoz ölçen bir cihaz türkiyeye geldi ulştrason olurklen bu cihazı ekleyip menepoza gireceğiz yasınızı söyliyorlar birde bunu deneyin isterseniz

cnm bencede pahalı ama ben acile üşütme bahnesi ile gittim mide bulantım var falan dedim. gebelik riski var deyince hemen test yapıolar devlet hastanesinde 1 saate sonuç çıkıo.bilgin olsun
doğru, bir kez benim de böbrek sancım tutmuştu, o zaman gebelik riski var dediğimde kanda bakmışlardı hemen..

cnm inş. hamilesindir
inşallah...eğer bu regl olamamanın başka bir sebebi varsa bunu duymaya hazır değilim (

arkadaşlar benimde son adet tarihim 21 kasım. doktora gittim geçen hafta farlutal verdi.ilacım dün bitti halen adet olmadım.kan testi falan yaptık hiç bir şey çıkmadı sizce ne yapmalıyımm

Son düzenleme:
canım ilaç bittikten sonra 5 gün içerisinde adet görmen gerekiyor dün bittiyse henüz görmemen normal birkaç gün daha bekle... netice verecektir....sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…