• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısından ölüyorum m

Sanırım öyle migrenim var normalde migren kaynaklı regl döneminde ışık ses hassasiyet im olabilir ama regl sancısını etkilermiki
Evet özellikle regl dönemi azan migrenler var . Gün içinde veya geceleri diş sıkma problemi varmı ? Buda çok tetkliyor . Bazı migrenler ilişki ile bazıları ise doğumla geçer diyorlar . Neyin tetklediği önemli

Benim de doğum kontrol hapı kullanırken döngümğn iki günü migrenim tutardı. Hiç ağrım olmamasına rağmen migren ağrım olurdu. Size geçmiş olsun ancak merak ediyorum vajinası dar olanların mı ağrısı çok oluyormuş? Böyle bir şey duymuştum da o yüzden mi ilişkiden sonra ya da çocuk olunca ağrı azalıyor ya da geçiyor diyorsunuz ?
Miğreni tutuyor ikisi aynı anda çekilmez oluyormuş . Bende sancılı geçirrim reglleri çatım dar galiba zayıf insanlardan duyuyorum ağrılı geçirmeyi . Belki buda tetkliyordur

Benim de doğum kontrol hapı kullanırken döngümğn iki günü migrenim tutardı. Hiç ağrım olmamasına rağmen migren ağrım olurdu. Size geçmiş olsun ancak merak ediyorum vajinası dar olanların mı ağrısı çok oluyormuş? Böyle bir şey duymuştum da o yüzden mi ilişkiden sonra ya da çocuk olunca ağrı azalıyor ya da geçiyor diyorsunuz ?
Bana gittiğim bütün doktorlar herşey normal dediler jinekolojik muayene de oldum darliktan bahsetmediler hiç ama ben bu ilişki konusunu şöyle farkettim 3 ay önce adetten 1 gece önce ilişki yaşadım o ayki adetim biraz hafif geçti ne iyi geldide çok ağır gecirmedim diye düşünürken aklıma geldi bı sonraki ay yine denedim her zamankinden daha hafifti ağrılar yine çok fazla ama önceki gibi yere düşüp kalmıyorum 3 aydır bunu yapıyorum neden kaynaklı onu bilmiyorum hiçte düşünmedim acaba dar olduğu icinmi

Kızlar 26 yaşındayım 13 senedir adet sancısı çekiyorum yerlerde Sürünüyorum o derece içmedigim ağrı kesici i kalmıyor iğne yaptırıyorum o bile kesmiyor ağrıyı defalarca doktora gittim herşey normal sıcak su şerbet masaj iğne ağrı kesici yok olmuyor inanın dayanamıyorum şunu denedim ağrım azaldı dediğiniz birşeyler varmı ne olur yardımcı olun
Benim de yıllaardır bu şekilde. Ağrıdan sancıdan ağlarım her ay gözlerim kararır bayılırım bazen. Bir de çok şiddetli bacağıma ağrı girer. Çok kez dr a gittim bir şey yok dendi. Ağrı kesiciler sıcak su torbalarıyla kendi çapımda rahatlamaya çalışırım ama ilk 2-3 gün mahveder beni. Evlendikten sonra da devam ediyo aynı şekilde ve yıllar sonra çikolata kistim olduğunu öğrendim. Sonra sancılarımın uzun süren kahverengi lekelerin uzun adetimin sebebi belli olmuş oldu 🤷🏻‍♀️

Back
X