• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısından ölüyorum m

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Kızlar 26 yaşındayım 13 senedir adet sancısı çekiyorum yerlerde Sürünüyorum o derece içmedigim ağrı kesici i kalmıyor iğne yaptırıyorum o bile kesmiyor ağrıyı defalarca doktora gittim herşey normal sıcak su şerbet masaj iğne ağrı kesici yok olmuyor inanın dayanamıyorum şunu denedim ağrım azaldı dediğiniz birşeyler varmı ne olur yardımcı olun

Kızlar 26 yaşındayım 13 senedir adet sancısı çekiyorum yerlerde Sürünüyorum o derece içmedigim ağrı kesici i kalmıyor iğne yaptırıyorum o bile kesmiyor ağrıyı defalarca doktora gittim herşey normal sıcak su şerbet masaj iğne ağrı kesici yok olmuyor inanın dayanamıyorum şunu denedim ağrım azaldı dediğiniz birşeyler varmı ne olur yardımcı olun
Yani söylediklerinizden başka yaptığım bir şey yok ben de çok sancılı geçiriyorum özellikle 2 gün ama kendimi özellikle ayakları sıcak tutup sıcak bi şeyler içip cenin pozisyonunda bacakları çekip uzanınca etkisi oluyor ama tabi saatlerce öyle yatıyorum.
Cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama etkisi olduğunu söylüyorlar

Ağrıyla birlikte çok afedersiniz kusma ishal kabız ışığa ve sese tahammülsüzlük hepsini aynı anda yaşıyorum neden böyle ya evlenince geçer dediler gecmedi

Yani söylediklerinizden başka yaptığım bir şey yok ben de çok sancılı geçiriyorum özellikle 2 gün ama kendimi özellikle ayakları sıcak tutup sıcak bi şeyler içip cenin pozisyonunda bacakları çekip uzanınca etkisi oluyor ama tabi saatlerce öyle yatıyorum.
Cinsel hayatınız var mı bilmiyorum ama etkisi olduğunu söylüyorlar
Adet olmadan 1 gün önce ilişki yasadigim zaman biraz daha ağrım azalıyor hepsini yaşıyorum yine ama normalde ayağa kalkamazken bunu yaptığımda 1 tık daha azaldığıni farkettim son 3 aydır bunu deniyorum ama tahammül edemeyeceğim noktadayım artık bu çektiğim sancıya ne yapacağımı bilmiyorum

Ben de son zamanlarda yasamaya baslamistim.Biberiye cayi iceli hic olmuyo.O amacla icmemistim ama agri kesici ozelligi varmis.Deneyin derim.

Ağrıyla birlikte çok afedersiniz kusma ishal kabız ışığa ve sese tahammülsüzlük hepsini aynı anda yaşıyorum neden böyle ya evlenince geçer dediler gecmedi
Malesef evlenince geçmiyor bana da demişlerdi 😃 ilk adet olduğumda çok ağlamıştım ağrıdan hani geçiyordu evlenince yalan söylemişler diye 😂
Çocuk olunca geçiyor ama üşütmediğin sürece ağrı olmuyor.
Adet olmadan önce ayaklarını sıcak tut 2 çorap giy mesela
Akbaşlı diye bir ot var aktarlarda satılıyor iyi geliyor

Malesef evlenince geçmiyor bana da demişlerdi 😃 ilk adet olduğumda çok ağlamıştım ağrıdan hani geçiyordu evlenince yalan söylemişler diye 😂
Çocuk olunca geçiyor ama üşütmediğin sürece ağrı olmuyor.
Adet olmadan önce ayaklarını sıcak tut 2 çorap giy mesela
Akbaşlı diye bir ot var aktarlarda satılıyor iyi geliyor
Banada evlenince geçer dediler demen gibi şimdi cocuk olunca geçer diyorlar ama umudum yok 😌 alacağım canım deneyeceğim herşeyi

Adet olmadan 1 gün önce ilişki yasadigim zaman biraz daha ağrım azalıyor hepsini yaşıyorum yine ama normalde ayağa kalkamazken bunu yaptığımda 1 tık daha azaldığıni farkettim son 3 aydır bunu deniyorum ama tahammül edemeyeceğim noktadayım artık bu çektiğim sancıya ne yapacağımı bilmiyorum
Evet dediğiniz gibi regl öncesi ilişkinin faydası oluyormuş. Ben tecrübe etmediğim için duyduğumu söyledim. Onu da denediyseniz ne kaldı bilmiyorum.. :(

Bende cok agrili geciriyorum ama sizin kadar degil ayagi sicak tutmak asiri etkiliyo beni ve gittigim bi doktor agri kesici icmeye bir iki gun once basla demisti gunde bi tane falan ama hic denemedim onu zamaninda icince geciyo benimki cunku. Karanfil kaynatip icmekte hafifletiyo ama size etki etmez sanirim. Sizin agri kusma falan sanki migrene benziyor belki migreninizi tetikliyordur regl agriniz

Bende cok agrili geciriyorum ama sizin kadar degil ayagi sicak tutmak asiri etkiliyo beni ve gittigim bi doktor agri kesici icmeye bir iki gun once basla demisti gunde bi tane falan ama hic denemedim onu zamaninda icince geciyo benimki cunku. Karanfil kaynatip icmekte hafifletiyo ama size etki etmez sanirim. Sizin agri kusma falan sanki migrene benziyor belki migreninizi tetikliyordur regl agriniz
Banada önceden başla demişti en son gittiğim doktor adetin bitene kadarda iç dedi ama ne fayda 😌 hatta gittiğim bir doktor psikolojik bile dedi ama böyle bir ağrı nasıl psikolojik olabilir pskoloğa bile gittim o da psikolojik olması mümkün değil dedi niye böyle oluyor anlamıyorum

Migren var evet adet döneminde artıyormuş sanırım
Şikayetlerinizin çoğu bu yüzden o zaman sancılar hariç. Çünkü hepsi bi arada olunca korkunç bi hal almış regl. Sırf bunun için bi doktora gidin derim. Madem illa ağrı kesici alınacak bari hem migren hem de sancılarınız için etkili olacak bir şeye başlayın çocuğu beklemeyin..

Evet dediğiniz gibi regl öncesi ilişkinin faydası oluyormuş. Ben tecrübe etmediğim için duyduğumu söyledim. Onu da denediyseniz ne kaldı bilmiyorum.. :KK43:
Ben duymamıştım tesadüfen farkettim ama öyle oluyormuş sonradan öğrendim
Şikayetlerinizin çoğu bu yüzden o zaman sancılar hariç. Çünkü hepsi bi arada olunca korkunç bi hal almış regl. Sırf bunun için bi doktora gidin derim. Madem illa ağrı kesici alınacak bari hem migren hem de sancılarınız için etkili olacak bir şeye başlayın çocuğu beklemeyin..
Hemifasiyal spazm sorunum olduğu için en son geçen ay gittim ilaç kullanıyorum doktorum migren tanısıda koyduğu için buna göre ilaç vermiştir sanırım şu an umutsuz vaka gibi hissediyorum kendimi herşeyi yapmışım da başka çarem yok sanki artık bitkisel şeyleri denemeyi düşünüyorum

Benim de doğum kontrol hapı kullanırken döngümğn iki günü migrenim tutardı. Hiç ağrım olmamasına rağmen migren ağrım olurdu. Size geçmiş olsun ancak merak ediyorum vajinası dar olanların mı ağrısı çok oluyormuş? Böyle bir şey duymuştum da o yüzden mi ilişkiden sonra ya da çocuk olunca ağrı azalıyor ya da geçiyor diyorsunuz ?

Back
X