Adet sancısına ne iyi gelir?

Kekik kaynatıp içiyorum fayda bulamadım ağrı kesici içmezsem sürüm sürüm sürünmekteyim
neden ağrı kesici tekrar ağrı yapar açıklaması nedir ki

Canım hala devam ediyor mu adet ağrıların iğneyle mi devam ediyorsun yine
Uzun süredir iğnesiz idare ediyorum. Beslenmemi düzenleyerek reglimi de düzenlemiştim ama bir kaç ay önce kistim patladı ve düzenim bozuldu maalesef.. Yine de eskisi kadar şiddetli ağrım olmuyor.

Uzun süredir iğnesiz idare ediyorum. Beslenmemi düzenleyerek reglimi de düzenlemiştim ama bir kaç ay önce kistim patladı ve düzenim bozuldu maalesef.. Yine de eskisi kadar şiddetli ağrım olmuyor.
Kistinizden dolayımıydı ağrılar, patladığını nasıl anladınız, bir de beslenme düzeninizi yazar mısınız?

Kistinizden dolayımıydı ağrılar, patladığını nasıl anladınız, bir de beslenme düzeninizi yazar mısınız?
Hayır kistten dolayı değildi önceki adet ağrıları.. Kist patladığı gün çok şiddetli ağrım oldu, oturamayacak ya da ayakta duramayacak kadar çok ağrım vardı. Acile gittim orada anlaşıldı.
Beslenme konusunda da şeker, un, makarna, pirinç, paketli gıdaları vs bırakmıştım 9 ay boyunca o şekilde beslendim reglim daha ilk aydan düzelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…