Adet sancısına ne iyi gelir?

Lashing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
102
14
26
şuan acayip ağrım var bi ağrı kesici aldım ama geçmiyor napayım?:18::18::18:

Ayaklarına, kasık bölgene sıcak su torbası varsa koyabilirsin. Şekerli sıcak su içebilirsin. Vücudunu sıcak tutmaya bakmalısın.

Karnına sıcak su torbası koy. Ayaklarını kesinlikle sıcak tut! Bitki çaylarının özel günler için olanı var. Onlardan alabilirsen iyi olur. 4-5 tane şeker atarsın içine. İyi gelir.
Onun dışında Minoset Plus bana iyi geliyordu. Birkaç gün önce Advil diye bir hap kullandım. Bir tane aldım geçirdi. Mavi-yeşil boncuk gibi bir şey.

kesinlikle sıcak su torbası,bire bir
geçmiş olsun canım

sıcak su torbasını karına kasıklara falan koymayın derler ayağınıza koyun sadece.bnim de geçenlerde feci bi ağrım vardı kasıklarıma koyarken komşu görünce hemen atladı aman kızın sakın falan neden olduğunu bilmiyorum yani

doktor bana magnorm diye ilaç verdi suya atıyosun gazoz gibi olanlardan onu aldığımdan beri daharahatım

şuan acayip ağrım var bi ağrı kesici aldım ama geçmiyor napayım?:18::18::18:

ağrı kesici pek önerilmez...sıcak suyu torbası işe yarıyor...bn torbayı bulamadığım vakit atleti iyice ütü ile ısıtıp karnımın üstüne koyuyorum 2 3 denemeden sonra kesiliyor.birde kumak tatlısı yani un helvası gibi bişey un su şeker i iyce mikserle veya başka bir karıştırıcı ile karıştır...ocağa koy kaynamaya başlayınca içine bol margarın at...yanlız kıvamı çok katı olması çok sulu da olmasın...işe yarıyor bn her zamn bunları denerim ilk denemede hemn geçer..

aa evet haklısınız çok teşekkür ederim bunları bi dahakinde deneyeceğim :)

sıcak su torbasını karnıma koyunca hep iyi gelmiştir ama hep çok zararlı yumurtalıkların çatlar çocuğun olmaz diyolar doğrumu

Sıcak su torbası ayaklara ve majezik. Başka hiç bir şey gecirmiyor benimkini

Ağrı kesici kullanmak birdahaki aya tekrar regl olduğun zaman ağrı yapması demek ağrı kesicilerden uzak durulması gerek bu dönemde kemik kaynatıp icin büyük etkisini göreceksiniz ağrılı anınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…