• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Sancısı

dr a gittim.bir sorun olmadığını söyledi.herhangi bi ilaç söylemedi

Kist olma ihtimali yok yani bu süper..Benim de rengli dönemlerim çok kötü idi..Her defasında acillik oluyordum serum iğne öyle geçiyordu..Teyzem kuma gömülmemi söyledi sıcak kum bende yazın tatilde ohhh sıcacık gömüldüm o sene ağrılarım ağrı kesici ile geçti hastaneye gitmedim çok şükür sende dene istersen..Ne alaka bilmiyorum ama işe yaradı bende..

Kist olma ihtimali yok yani bu süper..Benim de rengli dönemlerim çok kötü idi..Her defasında acillik oluyordum serum iğne öyle geçiyordu..Teyzem kuma gömülmemi söyledi sıcak kum bende yazın tatilde ohhh sıcacık gömüldüm o sene ağrılarım ağrı kesici ile geçti hastaneye gitmedim çok şükür sende dene istersen..Ne alaka bilmiyorum ama işe yaradı bende..

denicem ;) umarım işe yarar

Ocakta Su kaynatip icine kimyon atilir.

Bir cay bardagi kadar sicak sicak icildiginde, aninda sanciyi kesiyor.

Annem sagolsun cok yapmistir, ve herzaman ise yaramistir....

adet sancısını en iyi ben bilirim sanırım hastanelik oluyordum mideme vuruyordu agrı çıkarmaya baslıyordum butun gunum neredeyse berbat oluyordu Aman Allahım kimseye bu acıyı yasatmasın... ben bitkisel olarak herhangi birsey kullanmadım oyuzden bu konuda yardımcı olup fikrimi beyan edemeyecegim agrı kesici kullanıyordum olmadı iğne olmaya gidiyordum. bir seneden beri dogum kontrol hapı kullanıyorum agrı sızı falan hiçbirsey kalmadı hem adetim duzenli oluyor hemde agrısız ama dr kontrolunde kullanılması gerektigini dusunuyorum

dün bütün gün bu ağrıyı çektim:37:ne hap ne bitki çayları ne sıcak su hiç biri işe yaramıyo canı istediği zaman ağrıyo seni süründürüyo canı istersede geçiyo ne yapsan boş:84:

Altın otu, adaçayı sürekli olarak kullanılırsa (günde 1 kere), ağrı olsa bile ilaç kullanmadan atlatabilirsiniz.

Ağrı kesiciler böbrekleri çürütüyor.

Back