Adet sancisi:-((

Kekik kaynat çok işe yarıyor.adeti söküyo hemen.ben bekarken çok sancım olunca içerdim.iç sonra kalın örtünüp terlet kendini.bir bardak suya bir tatlı kaşığı kekik koyup iki üç dakika kaynatıyorsun.geçmiş olsun.

Yo gayet de sevecen güler yüzlü bir insanım :) beni görmeden nasıl böyle bir kanıya vardın? Zira dediğimde nefret dolu bir söylem yok. Haklı bir isyan var.
ama genel olarak yazdıklarına baktığımda hep sert bir üslup takınıyorsun, bu beni üzüyor

Zaten canim 3 icsem bir ictim diyorum. Ama ilerde Allah korusu bebis olmasa bi seyddn dolayi. Direk bana sarcaklar kv gorumce sen agri kesici alip durdun ondan dicekler

Amin canim benim sagolasin

Majezige dikkat et canimi mideyi cok kotu ediyor bi sure sonra

Malesef kekige alerjim var :-(

Ben ultrason kan falan yaptim bi sorun yok. Rahim filmi cekinmedim. Ama korktum ya sen ole deyince. Mutalaka dr gidip solicem.

Ben ultrason kan falan yaptim bi sorun yok. Rahim filmi cekinmedim. Ama korktum ya sen ole deyince. Mutalaka dr gidip solicem.
Bende bekarken doktora gittiğimde herşeye bakıp normal demişti doktor.İnsanın aklına gelmeyen başına geliyo bebek tedavisinde rahim filmi istiyince doktor ortaya çıktı.Tabi inşallah sende böyle bişey çıkmaz.Ben çok yıprandım üzüldüm zor zamanlar geçirdim bu yüzden.

Canim ya bu rahim filmi dediginin tam olarak adi ney.

Hsg deniyo kısaca.Rahimde bi sorun var mı tüpler açık mı hepsi gözüküyo.
Biliyorum canim o testi. Ama
Hsg deniyo kısaca.Rahimde bi sorun var mı tüpler açık mı hepsi gözüküyo.
biliyom canim o testi. Ilacla cekiliyor. Ve spekulum da takiliyor. Nasil cektiririm bilemiyorum:-( ama sen soleyince icime kurt dustu. Tekrar gidicem komiscam bahsedicem dr a

Biliyorum canim o testi. Ama
biliyom canim o testi. Ilacla cekiliyor. Ve spekulum da takiliyor. Nasil cektiririm bilemiyorum:-( ama sen soleyince icime kurt dustu. Tekrar gidicem komiscam bahsedicem dr a
Bi sor bakalım ne diyicek.Ben uyutularak çekildim benim için çok zordu iyki de öyle yapmışım uyandığımda çok şiddetli ağrım vardı hemşirelerden ağrı kesici iğne yapmalarını istedim dayanamadım ağrıya

Adetim bitsim gidip konuscam artik canim. Bakalim artik:-((

hayıt tohumu kullanın en az 3-4 ay ara vermeden. ne ağrı kalır ne kist

birde endometriozis ve çikolat kisti yönünden iyce bir değerlendirme yaptırın USG/ hayıt hapı ağrı mağrı kalmaz.ama ara vermemen lazım asla.3-4 ay.yarım kesersen etki göremezsin/ üstelik hiç yan etkisi yok, bitkisel

Offf bende senin gibi oluyorum hatta şuan adetim. Bana da aynı şeyler söylendi ağrı kesici kullanma doğum kontrol hapı kullanma vs. Ben adet donemimde arveles kullanıyorum. Ama günde 1 bazen 2.
Birde pms diye bişey varmış bende agnucastion verdi dr iyi geldi mi bilmiyorum.
Evlenince rahim kasların rahatlıyor geçer dediler geçmedi.
Adet denildi mi tüylerim diken diken oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…