kızlar lütfen acil cevap verin.. normalde hemizin adet günü gelince sancılarımız olur ya adet oluruz yada bir ikin gün içinde sancılar azalaır biter ve test yaptığımızda pozitif sonuç alırız.. peki ya adet günü gelip geçen ve sancısız ağrısız sonradam hamile olduğunu duyan var mıı?:18::18:
eksik olmayın kızlar çok yardımcı oldunuz...
[/QUO
neden olmasın ki herkesin aynı olacak diye birşey yok.ben şuan 2 haftalığım daha bugün öğrendim ve adetime 2 gün var ama ara ara sancı giriyor rahime.inşallah sende en kısa zamanda bu mutlu haberi alırsın:)
eksik olmayın kızlar çok yardımcı oldunuz...
[/QUO
neden olmasın ki herkesin aynı olacak diye birşey yok.ben şuan 2 haftalığım daha bugün öğrendim ve adetime 2 gün var ama ara ara sancı giriyor rahime.inşallah sende en kısa zamanda bu mutlu haberi alırsın:)
gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canm.. erken öğrenmişsin. idrar testi mi yaptın
ben hiç anlamadım... sanci vs falan hiç bişey olmadı oysaki burda yazılanları beynime kazımıştım.....
ben hiç anlamadım... sanci vs falan hiç bişey olmadı oysaki burda yazılanları beynime kazımıştım.....
evet 3 ay boyunca hıcbırsey anlamadım amam kasınmalarım vardı karnımda gohuslerımde ve baldırlarımda tabı bunlar son ayda ortaya cıktı , amam her ay adet oldum ve sancılarım vardıhamileyken mi birşey anlamadınız? ya benim bildiğim adet vakti geldiğinde sancıların olur hamile olsanda olmasan da ama aksini yaşayan oldu mu ben onu merak ediyorum
sabır sabır sabır /-ALLAH buyuk , dusukten sonra hemen hemen hergunum soyle dusunmekle gecıyor burdada okuyorum mesela bebegını kucagına alamayanlar , olmayanlar evet cok acı rabbım yardımcıları olsun cumlesının fakat dusunsene varken yok olmak bu dahah acı degılmı sence? doktor hcg testımı ıstedıgınde hemsıresı gozunuz aydın demıstı gozyaslarına boguldum tutamadan kaybetmek belkı daha once ogrenseydım daha cok acı duyardım buda cok acı verdı ya kavustugunu dusundugun gun kaybedıyorsun , bılemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?