adet sancısı yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mııı?

rony

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
96
1
6
Mardin
kızlar lütfen acil cevap verin.. normalde hemizin adet günü gelince sancılarımız olur ya adet oluruz yada bir ikin gün içinde sancılar azalaır biter ve test yaptığımızda pozitif sonuç alırız.. peki ya adet günü gelip geçen ve sancısız ağrısız sonradam hamile olduğunu duyan var mıı?:18::18:

dün gece adet olmam gerekiyordu e işte bu saat oldu ne gelen ne giden.. sancım hiç olmadı.. acaba bir kaç gün sonra sancım başlar ve adet olur muyum yoksa sancısız birşekildede hamilelik haberini alabilir miyim? kızlar tecrübeli olanlar yaşayanlar ne olursunuz cevap verin valla ben kalpten gidecem yüreğim kaldırmıyor artk ne testlere ne beklemelere.. bir haftadır yemek yedikten sonra bulantı başlıyor ama psikolojiktir diye önemsemiyorum

hayal kırıklığım o kadar sıkıldı ki hiç birşey düşündürmüyor artık, mutlu olmama izin vermiyor..

ben hiç anlamadım... sanci vs falan hiç bişey olmadı oysaki burda yazılanları beynime kazımıştım.....

canım ben 12 haftalık bır gebelık gecırdım ıkı hafta oncede dusuk yasadım en ılgıncıde gebelıgımı dusugumde ogrenmıs olmamdı vucudum gebelıge daır hamılelık uzerıne bılınen hıcbır ısaret vermedı duzenlı adetımı oldum her ay dusukten 4 gun once kananamam basladı ve ben bunu adete yordum ne yazık kı oyle degılmıs 3 ay boyunca sureklı kanamalrım oldu aynı adet gıbı butun belırtıler vardı her vucut bır olmuyor her hamılelıkte bende oldugu gıbı cok uzgunum :26:

canım ben hamile olduğumu hiç anlamadım adet sancızı gibi sancılar vs falanda yaşamadım adetime beş gün kala ikidebir test yapıyordum ve negatif çıkıyordu bir gün kala ise çok çok silik ikinci çizgiui gördüm oda sonradan kaybolmuştu:) ama miniğim benmle yani burda yazılanlar gibi belirti olacak diye bişey yok .....

ben hiç anlamadım... sanci vs falan hiç bişey olmadı oysaki burda yazılanları beynime kazımıştım.....

hamileyken mi birşey anlamadınız? ya benim bildiğim adet vakti geldiğinde sancıların olur hamile olsanda olmasan da ama aksini yaşayan oldu mu ben onu merak ediyorum

hamileyken mi birşey anlamadınız? ya benim bildiğim adet vakti geldiğinde sancıların olur hamile olsanda olmasan da ama aksini yaşayan oldu mu ben onu merak ediyorum
evet 3 ay boyunca hıcbırsey anlamadım amam kasınmalarım vardı karnımda gohuslerımde ve baldırlarımda tabı bunlar son ayda ortaya cıktı , amam her ay adet oldum ve sancılarım vardı

benimde sorduğum soru mu? hamile olanın bu sayfalarda ne işi olsun.. biz ki hamileliği dört gözle bekleyenler her bir sızı bir rüyayı okuduğu günlük burcu bile hamileliğe yoran kişiler cemiyetiyiz.. ahh ah allahım sen bu kurgularda bırakma bizi bu yoklukla sınama bizi yarabbi

sabır sabır sabır /-ALLAH buyuk , dusukten sonra hemen hemen hergunum soyle dusunmekle gecıyor burdada okuyorum mesela bebegını kucagına alamayanlar , olmayanlar evet cok acı rabbım yardımcıları olsun cumlesının fakat dusunsene varken yok olmak bu dahah acı degılmı sence? doktor hcg testımı ıstedıgınde hemsıresı gozunuz aydın demıstı gozyaslarına boguldum tutamadan kaybetmek belkı daha once ogrenseydım daha cok acı duyardım buda cok acı verdı ya kavustugunu dusundugun gun kaybedıyorsun , bılemıyorum

tabiki daha acı.. ben o acının en büyüğünü yaşadım.. ay ay saydım sekize girmiştim bir ay sadece bir ay kalmışken meleğime kavuşmama ama can ciğerim meleğim karnımda öldü.. hergün tekmeleriyle uyandığım güne yokluğuyla uyanmak karnımdaki boşluğunu hissetmek üzümtümden mezarına bile gidememek şimdi düşün bakalım daha acısı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…