• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı yardım

Senin ne kadar gecikiyor ki canım genelde ?
yaaa gecen sene gecikti benim en son 1 aya yakin gelmedi tarlusal kullandim sonra doktora gittim bisey cikmadi sonra kizdm yasmine basladim gecikmesinden sıkılınca 1 yil kullandm siskinlik yapio die daha gecen ay biraktm bu ay geldi gununde ama biliorm ki gecikmeler yasicam bnde hemen civampercemi ve aslanpencesi cayina basladm adetimin bitiminden buyana bakalm gecikecekmi yoksa gelicekmi gununde gorucem.bnde cocuk istemiorm hicbir sekilde allah korusun yani o derece ama hapda kilo yapio suan yumurtlama gunlerini takip ediorm bakalm

Canım ben doktora başvurduğumda adet düzensizliğim var demiştim doktorda idrar testi yapıp sorunu öğrenebiliriz demişti hatta Allah korusun hastalık filan varsa kısırlık filan öğreniliyo demişti gittim idrar verdim laboratuvarda sonuçlar temiz çikmişti. Ama adet olunca 3üncü günümde hormon testi yaptırmak isterim birde öyle bakim
Hayir canım olur mu öyle şey. Idrarda hersey çıkmaz kuzum. Mesela TSH tiroid degeridir. Çoğu kadin da yüksektir ama bunu bilmezler bilmeden yaşarlar ve adetleri düzensizdir tırnakları kırılır saçları dökülür ateş basar kilo veremez bir turlu. Kan testi cok önemli. Bir de canim sana vajinal muayne yapması lazım. Evet karından da gözükür ama oradan bakılması daha net sonuç verir yumurtalıklar için. Ben cok doktora gittim hepsi bunlari yapti yani.

Hayir canım olur mu öyle şey. Idrarda hersey çıkmaz kuzum. Mesela TSH tiroid degeridir. Çoğu kadin da yüksektir ama bunu bilmezler bilmeden yaşarlar ve adetleri düzensizdir tırnakları kırılır saçları dökülür ateş basar kilo veremez bir turlu. Kan testi cok önemli. Bir de canim sana vajinal muayne yapması lazım. Evet karından da gözükür ama oradan bakılması daha net sonuç verir yumurtalıklar için. Ben cok doktora gittim hepsi bunlari yapti yani.
Alttan muayene olamiyorum malesef canım vajinismus var bende onun tedavisi sürecindeyim şuan

Canım bu arada normal kan testimi bu ? En son kan testi 1inci ayda yapmıştım

Back