Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi kaç gündür adet sancım var kızlar adet olacak gibiyim ama yok gelmiyor.. beyaz akıntım var sadece bu arada meme ucu sertliği ve acısı var ilk kez oluyor sebebi ne olabilir ? Adetim baya gecikti 3 ay’a giriyorum![]()
bendede oldu o cok gelmior dimi tarlusal ic 10 gundu sanirim 10 gun kullan birak bıraktıktan sonra 5 ile 10 gun icin adetin sokucek doktora adetinin 3.gunu gidip hormin testi yaptirabilirsin hyr gtmem korona vsr diosan gecici olarak adetinin 1.gunu dogum kontrol hapina başla adetin ister istemez duzene giricektr istesende istemesende gunu vsr onun biliosun o gunde adetn soker en azindan su korona gecene kdr cozum bence cokda kulanma yıllarca filan yumurta tembelligi yapmasin bu defadaBi kaç gündür adet sancım var kızlar adet olacak gibiyim ama yok gelmiyor.. beyaz akıntım var sadece bu arada meme ucu sertliği ve acısı var ilk kez oluyor sebebi ne olabilir ? Adetim baya gecikti 3 ay’a giriyorum![]()
Allah var doğum kontrol hapına hiç başlamak istemiyorum niyeysebendede oldu o cok gelmior dimi tarlusal ic 10 gundu sanirim 10 gun kullan birak bıraktıktan sonra 5 ile 10 gun icin adetin sokucek doktora adetinin 3.gunu gidip hormin testi yaptirabilirsin hyr gtmem korona vsr diosan gecici olarak adetinin 1.gunu dogum kontrol hapina başla adetin ister istemez duzene giricektr istesende istemesende gunu vsr onun biliosun o gunde adetn soker en azindan su korona gecene kdr cozum bence cokda kulanma yıllarca filan yumurta tembelligi yapmasin bu defada
Bence o ilaçlardan önce sabah ac karnına bir bardak sıcak suya 1 tane kabuk tarcın atın az demini alsın için bende pkos var ilaç içe içe 100 kilo oldum ama artık tarçınlı su ve adet masajı ile adet olabiliyorum. Deneyin derimAllah var doğum kontrol hapına hiç başlamak istemiyorum niyeyse
yan etkileri oluo dogru yumurtan catlamiodur belki sadexe tarlusal kullan ozaman sonrada civanperçemi ve aslanpencesi ibrahim saracoglunun bu tarifini dene adet duzenleyici suan bn onunuyguluorm her gun iki bardak adet bitiminden basladm bakalm nolckAllah var doğum kontrol hapına hiç başlamak istemiyorum niyeyse
Tarçini balı hiç sevmiyorummm başka birşey tavsiye edebilirmisiniz ?Bence o ilaçlardan önce sabah ac karnına bir bardak sıcak suya 1 tane kabuk tarcın atın az demini alsın için bende pkos var ilaç içe içe 100 kilo oldum ama artık tarçınlı su ve adet masajı ile adet olabiliyorum. Deneyin derim
Hamile kalmak istiyorum o yüzden başlamiyorum canımm hapayan etkileri oluo dogru yumurtan catlamiodur belki sadexe tarlusal kullan ozaman sonrada civanperçemi ve aslanpencesi ibrahim saracoglunun bu tarifini dene adet duzenleyici suan bn onunuyguluorm her gun iki bardak adet bitiminden basladm bakalm nolck
Valla ben bunları tek biliyorum kendimi bildim bileli annem iç derTarçini balı hiç sevmiyorummm başka birşey tavsiye edebilirmisiniz ?
Karnımdan ultrason kontrolü oldum bir sıkıntı yoktuAdet gecikmesi süresi baya uzamış ama doktora gidemez misin? Pkos mu var? Bi de yukardaki arkadaşın söylediği ilacı hamile kalmak istiyorsan da kullanabilirsin adet söktürücü tarlusal. Adet olmadan nasıl hamilelik planı olcak. Önce adetlerin düzene binmesi lazim önce adet olup arkasından hormonlarına yumurtalıklara baktır. Bakıldı mi?
Hormonlara da bakılması lazim canimKarnımdan ultrason kontrolü oldum bir sıkıntı yoktu
O nasıl öğreniliyor ki canım?Hormonlara da bakılması lazim canim
Ha bu arada idrar testide yaptirmiştim adet gecikmesi için oda normal çıktıHormonlara da bakılması lazim canim
Canım idrar testi idrarda enfeksiyon falan varmı diye bakılmıştır. Hormon testi icin adetin 3.günü gidip kan veriyorsun FSH LH prolaktin TSH gibi değerlerine bakıyorlar. Mesela süt hormonun yüksekse adet düzensizliği olur cocuk olması zorlaşır. TSH yüksekse gebe kalmak zorlaşır.Ha bu arada idrar testide yaptirmiştim adet gecikmesi için oda normal çıktı
aaaa bilmiodum adet gecikmesini bekle ozaman ins gonlune gore olur cnm benimHamile kalmak istiyorum o yüzden başlamiyorum canımm hapa
Canım ben doktora başvurduğumda adet düzensizliğim var demiştim doktorda idrar testi yapıp sorunu öğrenebiliriz demişti hatta Allah korusun hastalık filan varsa kısırlık filan öğreniliyo demişti gittim idrar verdim laboratuvarda sonuçlar temiz çikmişti. Ama adet olunca 3üncü günümde hormon testi yaptırmak isterim birde öyle bakimCanım idrar testi idrarda enfeksiyon falan varmı diye bakılmıştır. Hormon testi icin adetin 3.günü gidip kan veriyorsun FSH LH prolaktin TSH gibi değerlerine bakıyorlar. Mesela süt hormonun yüksekse adet düzensizliği olur cocuk olması zorlaşır. TSH yüksekse gebe kalmak zorlaşır.
birde şeyi dene aslanpencesi civampercemi bitkisel birde ibrahim saracoglu onerdi bunu smdi adetim bitti biteli bunlari iciorm ikiser bardak ikisini karistirip demleyip.1 ay icin diodu bakalm ne olck yasmini gecen ay biraktgm icin bir sknti yaraticakmi yoksa ise yrayacakmiBence o ilaçlardan önce sabah ac karnına bir bardak sıcak suya 1 tane kabuk tarcın atın az demini alsın için bende pkos var ilaç içe içe 100 kilo oldum ama artık tarçınlı su ve adet masajı ile adet olabiliyorum. Deneyin derim
Senin ne kadar gecikiyor ki canım genelde ?birde şeyi dene aslanpencesi civampercemi bitkisel birde ibrahim saracoglu onerdi bunu smdi adetim bitti biteli bunlari iciorm ikiser bardak ikisini karistirip demleyip.1 ay icin diodu bakalm ne olck yasmini gecen ay biraktgm icin bir sknti yaraticakmi yoksa ise yrayacakmi