- 29 Kasım 2010
- 611
- 1.204
- 313
- Konu Sahibi sakinsampiyonn
-
Ben bu ay adetime 10 gün kala tüm gebelik belirtilerini fazlasıyla yaşadım ama sonuç olarak yine adet oldum ve artık belirtiymiş,bel ağrısıymış aman kasık ağrısıymış hiiiç umurumda değil bir vücut bir insanı bu kadar mı yanıltabilir evet beni yanılttı.O yüzden tüm belirtiler yalann benim için artıkÖzellikle gebe arkadaşlar veya bilgisi olanlar fikir verirse çok sevinirim.
Biz eşimle bu ay korunmayı bıraktık adetten sonra 1 kez yumurtlama dönemınde 2 kez beraber olduk.
Normalde adet olduktan sonra ilaç içecek seviyede adet sancısı çekerdim. En fazla 1-2 gün önce sancı olurdu.
Ama daha 7 gun var ve inanılmaz adet sancısı çekiyorum ha oldum ha olcam gibi ilaçta içmek istemiyorum.
Başıma ilk defa geliyo kendimi dinlemiyorum bayram tatilindeydik düşüncek zaman yoktu ağrıdan yattım yola zor çıktım. Hergün kasık ağrısı bacak ağrısı ve son 2 gündür karın ağrısı ...
Yaşayan varsa lütfen bi fikir versin kızlar
Ben bu ay adetime 10 gün kala tüm gebelik belirtilerini fazlasıyla yaşadım ama sonuç olarak yine adet oldum ve artık belirtiymiş,bel ağrısıymış aman kasık ağrısıymış hiiiç umurumda değil bir vücut bir insanı bu kadar mı yanıltabilir evet beni yanılttı.O yüzden tüm belirtiler yalann benim için artık
canım inşallah hamilesindir.Hakkında hayırlısı olsuncnm benım ilk ay oldugu ıcın bukadar telaslıyım eger olmazsa emınım bırakırım belırtılerle ugrasmayı :)
Bende yerleşme olurken ağrı olmuştu canım ama kıvrandıracak kadar değil adete yakın sızılar olur ya kasıkta öyleKimse yokmu
Konuyu takipteyim benimde 5 gun kaldi ayni seyleri yasiyoruz. Ve ben ateslenmeye basladm bugun hasta deglm ama ayaklarim haric heryerim sivak ve karnim cok sisti kasiklarim fln. Dokundugimdada cok settler.Özellikle gebe arkadaşlar veya bilgisi olanlar fikir verirse çok sevinirim.
Biz eşimle bu ay korunmayı bıraktık adetten sonra 1 kez yumurtlama dönemınde 2 kez beraber olduk.
Normalde adet olduktan sonra ilaç içecek seviyede adet sancısı çekerdim. En fazla 1-2 gün önce sancı olurdu.
Ama daha 7 gun var ve inanılmaz adet sancısı çekiyorum ha oldum ha olcam gibi ilaçta içmek istemiyorum.
Başıma ilk defa geliyo kendimi dinlemiyorum bayram tatilindeydik düşüncek zaman yoktu ağrıdan yattım yola zor çıktım. Hergün kasık ağrısı bacak ağrısı ve son 2 gündür karın ağrısı ...
Yaşayan varsa lütfen bi fikir versin kızlar
Tesekkrler canım inşallah bana da nasip olmuştur annelik adet gününü bekliyorum artıkBende yerleşme olurken ağrı olmuştu canım ama kıvrandıracak kadar değil adete yakın sızılar olur ya kasıkta öyle
Bende de batma ve ağır bişey kaldırınca yada ani hareket edince çekilme olmuştu kasıklarımda
Adete 3 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim bende 2 gün kalada laboquick normal testle silik çizgi ile tekrarladım
BndeTesekkrler canım inşallah bana da nasip olmuştur annelik adet gününü bekliyorum artık
1 adet ultra erken gebelik testim var esim israr ediyor yapalim diye benim umidim yok ama bakalim yarin ilk idrarla yapicam. Hayirlisi olsun hakkimizdaBenimde bat 26 ekim hemen hemen aynı belirtiler inşallah bu kez olmuşturAllah isteyen herkese versin kimsenin kucagini bos birakmasin.
Ay hadi inşallah güzel haberler gelsin1 adet ultra erken gebelik testim var esim israr ediyor yapalim diye benim umidim yok ama bakalim yarin ilk idrarla yapicam. Hayirlisi olsun hakkimizda
Ben o hayal kirikligini 4 kere yasadim umudum yok zaten 16 ekimde yumurtladigimi dusunursek anca 1 hafta olacak yarin iliskinin ustunden. Yani varsa bile cikmayanilir ne blym umutlanmak istemiorumAy hadi inşallah güzel haberler gelsin
Bende test yok ama erken yapmak istemiyorum bi kere hayal kırıklığı yaşamıştım.
Yaa bende hep negatif gördüm ama 2 ay öncesi pozitifi gördüm ayrıca pembe lekelenme oldu hamileyim diye sevinmiştim ertesi gün aşırı ağrıyla uyandım adet gibiydi 2 gun kanama oldu acile gittim kanda çıkmadı kimyasal gebelik miydi acaba o yüzden pek umutlanıyorum ilk bebiş mi ne zamandır beklyosunuzBen o hayal kirikligini 4 kere yasadim umudum yok zaten 16 ekimde yumurtladigimi dusunursek anca 1 hafta olacak yarin iliskinin ustunden. Yani varsa bile cikmayanilir ne blym umutlanmak istemiorum
Evet evleneli 5 ay olacak hic korunmadk esmde bende cok istyrx henuz nasip olmadi allah buyiktur. Ama ne yalan soyleym daha once boyle kasik agrisi yasamamistm. Resmen adet olacak gibiyim ve bu yumurtlama gunumden bei boyle devam edior. Hayirlisi olsun.Yaa bende hep negatif gördüm ama 2 ay öncesi pozitifi gördüm ayrıca pembe lekelenme oldu hamileyim diye sevinmiştim ertesi gün aşırı ağrıyla uyandım adet gibiydi 2 gun kanama oldu acile gittim kanda çıkmadı kimyasal gebelik miydi acaba o yüzden pek umutlanıyorum ilk bebiş mi ne zamandır beklyosunuz
Yaa bizimde 5 ay olucak hemen hemen bizde aynı durumdayız her ay bekliyoruz yine hüsran benimde bu ay adet ağrılarım başladı erkenden yani bikac gündür oluyo bıçak saplanmış gibi giriyo kısa süreli bacağıma da vuruyo ilk defa böyle oldu bugün bide başım dondu kısa süreli ümitlendim eşimde aynı şekilde test yapsana filan diyo ama korkuyorum pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsemEvet evleneli 5 ay olacak hic korunmadk esmde bende cok istyrx henuz nasip olmadi allah buyiktur. Ama ne yalan soyleym daha once boyle kasik agrisi yasamamistm. Resmen adet olacak gibiyim ve bu yumurtlama gunumden bei boyle devam edior. Hayirlisi olsun.
Ben yarin yapicm valla cikmasa bile normal.gebelik testi var 6 tane flnYaa bizimde 5 ay olucak hemen hemen bizde aynı durumdayız her ay bekliyoruz yine hüsran benimde bu ay adet ağrılarım başladı erkenden yani bikac gündür oluyo bıçak saplanmış gibi giriyo kısa süreli bacağıma da vuruyo ilk defa böyle oldu bugün bide başım dondu kısa süreli ümitlendim eşimde aynı şekilde test yapsana filan diyo ama korkuyorum pazartesiyi beklemeyi düşünüyorum dayanabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?