• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancisi hamilelik belirtisi arasindaki Fark

CANSIN01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
81
42
3
36
Adet sancilarim 4-5 gündür Basladi ve hala devam Ediyor 4gün Sonra adet günüm Biraz akintim belirtilerin cogu var ama erken gebelik testi yaptim Dün cikmadi sizler nasil anladiniz hamile oldugunuzu?

adet olucağım günden 1 gün önce yerleşme kanaması yaşadım. 2 gün önce de sanki karnımda kelebek kanat çırpması gibi bişey hissetmiştim. Çok akıntım vardı sarı renkte. Göğüslerim adet zamanından 4-5 gün önce çok farklılaşmştı uçları değişmişti. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım

Aslinda hiçbirfark yok ama benim cok şiddetli olurdu adetim bayılırdım çoğu zaman sanciya ama hamile kaldığım ay cok cok hafifi oldu adet ağrısı yaninda sinek ısırığı dedim soranlara, hafif sancı seklinde kısa aralıklı oldu benim, adette devamli ya da sık olurdu 😊

Hayirlisi Insallah bekliyim Biraz daha ilk hamileligimde 21ci gün basladi adet sancilarim aralikli Sonra 2gün gecmisti aninda positiv cikmisti 3ayda kalmistim

adet olucağım günden 1 gün önce yerleşme kanaması yaşadım. 2 gün önce de sanki karnımda kelebek kanat çırpması gibi bişey hissetmiştim. Çok akıntım vardı sarı renkte. Göğüslerim adet zamanından 4-5 gün önce çok farklılaşmştı uçları değişmişti. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım
Hepsi bendede oluyo ama bitek yerlesme kanamasi Yok ilk hamileligimdede olmadi cok yaniltici Bu belirtiler günün gecmesi en kesin belirti galiba

Tebrik ederim Sizide Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyeti belli oldumu aklinizda Kiz Veya erkek isimleri varmi

Tebrik ederim Sizide Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin cinsiyeti belli oldumu aklinizda Kiz Veya erkek isimleri varmi
Teşekkür ederim canım 4 gün sonra kontrole gidicem gösterirse bakalım öğrenebilirim belki :) aklımda kız olursa Güneş ismi var erkek için düşünmedm🙊🌸

Cok güzel günes ismi bende kizim olursa secenekler arasina koymustum oglusum oldu kerem koydum suan hamile kalsam hic bilmiorum ne koyarim asel ve tanem hosuma gidiyor erkekte mert ve aras eymen ama Amcamin kiziyla birbirimize girebiliriz eger mert koyarsam Ben yillardir mert derdim ama keremi duyunca vazgectim o Ben koyacam ozaman olursa dedi sakin duymayim koyacagini dedi Oda ugrasiyor aylardir henüz bisey Yok

Arkadaşlar Merhaba!
Ovulsyun günü korunmssız ilişki yaşadık ve 2 gün sonrasında bel agrım asladı hala devam etmek de reglye 5 gün kaldı sizce hamilemiyim

Adet sancilarim 4-5 gündür Basladi ve hala devam Ediyor 4gün Sonra adet günüm Biraz akintim belirtilerin cogu var ama erken gebelik testi yaptim Dün cikmadi sizler nasil anladiniz hamile oldugunuzu?
Adet belirtisi hiç yaşamadım. Yani gebeliğimde o belirtiler gelmedi..
açıkcası gebe olduğumu anlamadım😂
8. Hafta sonuna kadar da hiç bi fark hissetmedim , ultrasonda görmesem hiiiç anlamazdım öyle söyleyebilirim. O sebeple adet belirtilerim başladığı an diyorum bu ay da tutmadı demek.

Back