• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancısı gibi ağrı

URAN16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
257
9
33
Hanımlar iki sorum olucak size 7 haftalığım ama dün geceden beri sanki adet oldum olucam gibi kasık ağrım var hani dolgunluk olurya regl günlerinde hissedersin tek .. Acaba regl günüm geliyor ondan olabilir mi ?? Normalmi regl zamanları ...

Ve vajinama iğne batıyor ara sıra oda normal mi ? Dün gece ilk kez uykudan uyandım sancıdan çok kısa sürdü ama

dogurana kadar yasyacaksin canim o agrilari
anne olmak kolay deil diyolar ya o zorluk hamillelikden basliyor iste :)
daha çokk uyanacaksin uykudan :)

dogurana kadar yasyacaksin canim o agrilari
anne olmak kolay deil diyolar ya o zorluk hamillelikden basliyor iste :)
daha çokk uyanacaksin uykudan :)

valla tek korkum ay birşey mi oluyor acaba :))
yoksa şuan iyiyim ya ağrılarda fln

rahim genisledigi icin canim. normal bu tur agrilar.

Ama doguma yakin bazen alttan resmen igne saplaniyormus gibi hissediyordum ben ama doguma yakindi. sanki birseyler yirtiliyormus gibi

İlk 2 ayımda her adet tarihime yakın aynı ağrıları bende çektim hatta en adet oluyorum heralde diye WC ye koştugum bile oldu :) sonra bidaha yaşamadım iç ta ki 2 gün önceye kadar şuan 26 haftalığım 2 gündür aynı şekilde ara ara adet sancılarına benzer sancılar çekiyorum çok çok şiddetli değil ama rahatsız ediyor.Zaten yalancı gebelik sancıları dedikleri şeyde bu haftalarda başlarmış. İlk haftalarda ve 24 den sonra aynı ağrılar oluyormuş yanii sıkıntı yapma canım aşırı ağrın varsa da kendini yoracak şeyler yapma yatıp vucudunu dinlendir.

Normal ağrılar bende yaşadım aynılarını, 29 haftalığım hala yaşıyorum

Bende 6.-7.haftalarda oldu dediğnz gibi adet agrısı. Korkup acilen gttm doktoruma, bu agrılar normal değilmiş, düşük riski olduğunu gösterir dedi. Progestan verdi 12. Haftaya kadar kullancam, su an 9.haftadayız.hala kullanıyorum ve sürekli yatıyorum :( tedbiri elden bırakmamak lazım.

Canm benm iki hamileliktede oldu bu dedigin agri..adet sancisi gibi evet.hic endiselenme..ilk zamanlar oluyor..rahim genisledigi icin

bende şu anda 6. haftadyım hamilelğimi öğrenmeden önce neredeyse her gün ha adet oldum ha olucam diyerek kaç kere lavoboya gittim. şu anda ağrı değil de yer yer kasılmalar ve hareketlenmeler oluyor. zaten bütün gün yatıyorum tatilde olduğum için. umarım herkes güzel sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir.

Back