• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET SANCISI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ

plscocuk

Bugünümüze Elhamdülillah...
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
143
443
23
38
KIZLAR YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ADETİM 3 GUN GEÇTİ VE HER ZAMANKI ÇEKTIGIM ADET SANCIMI OLUYORUM AMA MALESEF Kİ ADET OLAMADIM BAŞIM DA DÖNÜYOR BELIME ILIK BIR AGRI GIRIYOR SIZCE GEBE OLABILIR MİYİM ?:KK1:

Canim aynı sanciyi cekiyorsun adet belirtileri yle gebelik belirtileri aynı zaten Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canim aynı sanciyi cekiyorsun adet belirtileri yle gebelik belirtileri aynı zaten Rabbim gönlüne göre versin inşallah
inşaallah canım ya bugunde adet olmadım hayırlısı artık bakalım ne olacak sabırsızlık huzursuz edıyor ınsanı

inşaallah canım ya bugunde adet olmadım hayırlısı artık bakalım ne olacak sabırsızlık huzursuz edıyor ınsanı
Test yaptinmi bnm 7 gun gecti dun test negatif cikti bir haftadir sürekli adet oldum saniyorum ama yok

Test yaptinmi bnm 7 gun gecti dun test negatif cikti bir haftadir sürekli adet oldum saniyorum ama yok
daha erken dıye yapmak istemıyorum çünkü hayal kırıklığına ugramaktan korkuyorum sancım oluyor ara ara..İnşaallah hamılesındır canım sende normalde teste çıkması lazım 7 gün geçmiş sende kan testi yaptırsan kesin sonuç alırsın ama

sende ne gıbi belıtıler oluyor peki
Bende bir adet gunu acik kavhve leke oldu ertesi gun beyaz akimtinin içinde azicik kan geldi aurekli adet olacak gibiyim uykusuzluk çekiyorum bide bikac gundur sabah 6 da uyaniveriyirum nirmalde 9 da 10da kalkardim

Back