Adet sancısı çekip hamile olduğunu öğrenen varmıı

merakligorl

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
38
8
6
29
Kızlar merhaba
Adetime 2 hafta kala acaba tutmuşmudur diye bir test yapmıştım. Hayalet çizgi çıktı. Sonra sürekli yaptım ve o hayalet çizgileri görmeye devam ettim. Kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu. Normalde döngü sürem 27-29 gündür. 4.gün hala adet olmadım. Dünden beri sürekli adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Tamam oldum galiba diyip lavaboya gidiyorum hiç birşey yok. Bu sabah alel acele bi test daha yaptım tekrar hayalet çizgi çıktı. Bu durumu yaşayıp hamile olan varmı. Yada adetinin gecikmesinden 4-5 gün sonra idrar testinde negatif çıkıp sonrasında pozitif çıkan. Gerçekten artık çok sıkıldım bu süreçten. Yardımlarınızı bekliyorummm

Bende çok istiyorum hamiş olmak inşallah bu ay sondur inşallah hamile kalırız. Ama bebiş önce kan da sonra idrarda belli olur şuan kan testi yaparsan en doğru sonucu alacağını düşünüyorum

Ben ikinci hamileliğimde öyleydim yani sürekli bu sefer oldum deyip lavaboya gidiyordum bir şey yoktu, oldum olacam diye ağrısını 2-3 gün çektim ondan sonra baktım olmuyorum test yaptım pozitifti. Umarım siz de en kısa zamanda pozitifi görürsünüz ama bence bir kan verin.

Ahh hayırlı olsun sizede sağlıklı gelsin bebişş inşallah tam 1 hafta gecikeyim diye bekliyorum normalde gecikmelerim olmazdı. Psikolojiktir diyorum kendi kendime hem düşünüyorum sürekli hemde taşınma telaşım var bekliyeceğim sanırım biraz dahaa

Canım benim ikinci hamileligim. Ilki dusuk oldu. Ikisinde de adet sancisina benzer kasık ağrılarım oldu. Ilkini adetten bir gün once test yaptim negatif cikti. Beklenen adetten 4 gün sonra pozitif cikti. Simdide agrilarim adete 1 hafta kala basladi erken gebelik testi yaptim adete 1 hafta kala hamile oldugumu ogrendim. Yani sancı olabiliyor ama testte cikmasi lazımdı. Eger adetlerin duzenli degilse geç döllenmede olabilir. Umarım bebisin seninledir

Çok teşekkür ederim umarımmm

Cok stres yapma. Strestende olmuyor olabilirsin. Ve aslinda stresli bir vucut kendini hamilelige hazir hissetmeyip isini daha da zorlastiriyor. Aklindan cikarmaya calis hic beklemedigin anda gelip seni bulacaktir bebisin emin ol. Ben 8 milyon spermle hamile kaldım hamile kalma olasiligim cok dusukken . Kendimi salmistim ilkinde olacagini dusunmuyordum. Olursa olur olmazsa evlatlik alirim diyordum. Bir anda hamile oldugumu ogrendim

Hamile olduğum ay adet sancısı da çektim, bütün adet belirtilerni de yaşadım. Birebir aynı süreç.

Hayırlısı olsun canım dediğin gibi biraz daha beklemek daha mantıklı :)

Ben de bebek isteyenlerdenim. İnşaAllah bu ay hepimiz seviniriz kızlar. Benim ablam 2-3 hafta test yaptı ama hepsi negatif çıktı. 2-3 haftadan sonra çizgi gözükmeye başladı.
Nisan ayında kaset testte silik çizgi net şekilde çıktı ama kanda negatif. Sonuç hamile değildim. Ama bi arkadaşım da testte hep 2 ci çizgi vardı ama kan negatifti. 1 hafta sonra yine kan testi pozitif çıktı.
Bebişlerimizin ve bizim bünyelerimiz farklı. O yüzden herksete farklı sonuç ola biliyor

Benim ilk gebeligim aynen dediğin gibi oldu 4. Gün kan verdim 176 ydı şu an 9 yaşının içinde teyzesi

Kan verdiniz mi

Selam nasıl oldunuz test yaptınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…