Adet sancısı çekip adet olmama gebelik şüphesi mi

kelebek9519

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
23
3
6
29
Days comfort ve prodoctor markası ile adetten 4 gün önce erken gebelik testi yaptım prodoctorda gölge gibi çizgiyi hemen gördüm sabah idrariyla yapmıştım, days comfortu öğlen yapmıştım onda sonradan gördüm 25 günde bir adet oluyorum geç yumurtladim takvime göre 14 ünde yumurtlamam gerekiyordu ben 16 sinda yumurtladim bugün adet günüm sancım var ama daha olmadım normal testlerde negatif cikiyo kaç günde idrara yansiyo gebelik yumurtladiktan sonra ve adet sancısı çekmek normal mi. Bu saate kadar normalde olurdum ondan soruyorum

Bunlarda adetime 4 gün kala yani yumurtlamanın üstüne sekizinci gün yaptığım erken gebelik testleri

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-27-16-39-55-981_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-08-27-16-39-55-981_com.whatsapp.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 730
  • Screenshot_2020-08-27-16-40-12-218_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2020-08-27-16-40-12-218_com.whatsapp.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 632
Bende erken gebelik testleri hic gostermedi
Yumurtlamanin 9.gunu ucuz testlerde cikmisti. Yine de erken testlerde cikmamisti. Yarin bi de onlardan deneyin isterseniz
Insallah gonlunuze gore olur

Bende erken gebelik testleri hic gostermedi
Yumurtlamanin 9.gunu ucuz testlerde cikmisti. Yine de erken testlerde cikmamisti. Yarin bi de onlardan deneyin isterseniz
Insallah gonlunuze gore olur
Normal testi denedim ama maalesef onda çıkmadı adet günüm artık saate göre dündü ama olmadım inşallah olmam 🙏 sizede hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlere 🥰

Ben görüyorm çizgi hatta ekran kaydı yaptım sonra siyaha çevirdim resmi yani görünüyor çizgisi .
Evet çizgi resimde görünenden daha netti hatta ama 27 su adet günümdü öğlen normal testlerden yaptım tek çizgi çıktı normalde hiç şaşmaz günüm erkenden olurum ama olmadım sancı ve batmada var bir gün daha bekleyip duruma göre kan vereceğim olmazsam inşallah olmam çok teşekkür ederim sizede 🥰🙏

Days comfort ve prodoctor markası ile adetten 4 gün önce erken gebelik testi yaptım prodoctorda gölge gibi çizgiyi hemen gördüm sabah idrariyla yapmıştım, days comfortu öğlen yapmıştım onda sonradan gördüm 25 günde bir adet oluyorum geç yumurtladim takvime göre 14 ünde yumurtlamam gerekiyordu ben 16 sinda yumurtladim bugün adet günüm sancım var ama daha olmadım normal testlerde negatif cikiyo kaç günde idrara yansiyo gebelik yumurtladiktan sonra ve adet sancısı çekmek normal mi. Bu saate kadar normalde olurdum ondan soruyorum
Bende adet olucam sanmıştım bide göğüslerim çok hassas oldu benim normalde pek olmaz adet dönemlerimde o farklıydı sadece hala da el değmiyo ve büyüdü şimdiden bence kan verin en kesini bu yada biraz daha bekleyin

Bende adet olucam sanmıştım bide göğüslerim çok hassas oldu benim normalde pek olmaz adet dönemlerimde o farklıydı sadece hala da el demiyo ve büyüdü şimdiden bence kan varsin en kesini bu yada biraz daha bekleyin
Benim normalde de hassas olur ama günler öncesinden olur bu sefer bugün başladı hassaslık ve el deyemiyorum. Kan vericem ama bir gün daha geçmesini beklemek istiyorum tabi sabredebilirsem 🤷

Bende adet olucam sanmıştım bide göğüslerim çok hassas oldu benim normalde pek olmaz adet dönemlerimde o farklıydı sadece hala da el değmiyo ve büyüdü şimdiden bence kan verin en kesini bu yada biraz daha bekleyin
Sanada hayırlı olsun bu arada canım inşallah bende buraya hamileyim diye yazarım vardır da 🙏🥰

Evet çizgi resimde görünenden daha netti hatta ama 27 su adet günümdü öğlen normal testlerden yaptım tek çizgi çıktı normalde hiç şaşmaz günüm erkenden olurum ama olmadım sancı ve batmada var bir gün daha bekleyip duruma göre kan vereceğim olmazsam inşallah olmam çok teşekkür ederim sizede 🥰🙏
İnşallah olmazsınız inşallah . Bizede haber ver hayırlı sonuçlar alırsın allahın izniyle :)

Back
X