evlimisiniz bebek duauncesi varmiKızlar ilk gün kahverengi akıntı oldu az miktarda. Daha sonra yoğun bi sancı çektim hala da devam ediyor. ancak hala kanamam olmadı neden acaba?
Yok değilimevlimisiniz bebek duauncesi varmi
Yok. İlişkim de 2 ay önce olmuştu. Kan testlerim de negatiftiEvlimisin
Bnimde gecikti bu ay bnimde negatifYok. İlişkim de 2 ay önce olmuştu. Kan testlerim de negatifti
neddn gecikti acaba sizin. Yani benimki gecikme de sayılmaz kahverengi oldu m akmıyo peçeteye geliyo sadeceBnimde gecikti bu ay bnimde negatif
Bn gebe kalmak icin sogan kuru yaptim buyuk ihtimalle ondan ama olucam gbi agrim vrN
neddn gecikti acaba sizin. Yani benimki gecikme de sayılmaz kahverengi oldu m akmıyo peçeteye geliyo sadece
İnşllah gebesinizdirBn gebe kalmak icin sogan kuru yaptim buyuk ihtimalle ondan ama olucam gbi agrim vr
adetin ne zaman başladıİnşllah gebesinizdir
Insalllahhİnşllah gebesinizdir
Bugünadetin ne zaman başladı
Herkesin bı derdi var işte .bende 19 undan beri adet oluyorum.7 gün çamur gibiydi.iki gündür kana döndüKızlar ilk gün kahverengi akıntı oldu az miktarda. Daha sonra yoğun bi sancı çektim hala da devam ediyor. ancak hala kanamam olmadı neden acaba?
O niye ya çok tuhaf :/Herkesin bı derdi var işte .bende 19 undan beri adet oluyorum.7 gün çamur gibiydi.iki gündür kana döndü
Tuhaf
Eski kandır o zamanO niye ya çok tuhaf :/
E ama 19 undan beri adet sürer mi eski kan dahil olsa bile.Eski kandır o zaman
Bence de git. Ben napsam bilemiyorum 2-3 ben bekleyip gideim ben deE ama 19 undan beri adet sürer mi eski kan dahil olsa bile.
Çok ilginç değil mi
Bilemedim
Doktora gitmicem polikistik overliyim.ondandir diye dusunuyorum
Ha gitmicem demişsin. Kistten kaynaklıdi diyosun anladkmBence de git. Ben napsam bilemiyorum 2-3 ben bekleyip gideim ben de
normal bence benimde ilk lekelenmem olur bi kac saat sonra artar kanama
1gün oldu ama ımarım öylr olurnormal bence benimde ilk lekelenmem olur bi kac saat sonra artar kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?