çok güzel mantıklı bi uygulama canım
sahada çalışınca anlarsın :)
Ağrı çoksa en iyisi Apranax Fort ama ağrıyı kestiği gibi kanamayı da keser. Üzerinden birkaç saat geçtikten sonra Buscopan Plus içerseniz spazmolitik olduğundan kanamayı başlatıp, ağrıyı azaltır. Ben hep bu iki hapı içerim.
Sıcak su torbası kullanırım bir de. Geçmiş olsun.
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyinne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorummipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus ..
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyinne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?