MerhAba cok tesekkur ederim yardiminiz icin.. Ben özel mesajdan yazdim yazdim sonra bi baktim gönderme hakkim yokmus özel mesaj.. Oyuzden buraya yazim.. O dedigin ilacta ibuprofen var ve ben onuda kullaniyorum ve sonuc ayniamao isimde burda varmi yokmu bilmiyorum ilk isim ögrenmek olucak ..
Evet acil dr'u gitmeden önce aramamiz lazim durumunu anlatiyorsun ve onlsrda ona göre sana gel diyor .. Ama bana hic acimadilar dun gece.. Sanirim ölseydim acicakti :/
Evet acil dr'u gitmeden önce aramamiz lazim durumunu anlatiyorsun ve onlsrda ona göre sana gel diyor .. Ama bana hic acimadilar dun gece.. Sanirim ölseydim acicakti :/
Simdi baktim 400 mg mis kullandigim .. Evet hakkisin bu ay artik canima tak etti kesinlikla dr gidecegim.. Iyi geceler ..Rica ederim. Gonderdigim ilac 200 mg ibup. iceriyor. Belki dozu az aliyorsun diye soyledim. Biliyorsun burda hep agri kesici verirler gonderirler. Bende agri kesici almam mideye zarar. Bitki caylari ondan daha iyi ama durumum cok agir dedin. Surekli agri kesiciyle gecistirme onermem, mutlaka bir uzmana gorun. Iyi geceler.
Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorummipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus ..
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyinne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
Minoset plus kullan ben aynı anlattıgın durumları yasıyordum. Çok şükür kaç yıldır adet sancısı çekmiyorum hemen kesiyor. Ayrıca agrı kesici almaktan korkma. Ben de dedim kadın doğum uzmanına ağrı kesici kullanmak istemiyorum diye o da neden kullanmayacaksın ki dedi. Ağrı fazla olunca beynin agrı merkezine zarar veriyor. Hem minoset plus mideye en az zarar veren ilaç ki hamilelerin kullanabileceği tek agrı kesici diye biliyorum.
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyinne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
sabah ben de sancıyla uyandım ... aç karnına ilaç içemem diye bir tane muz yedim arkasından da bus...pan içtim .. şimdi iyiyim ..ama ne evlenmek ne de çocuk yapmak çözüm değil.. ben 8 yıllık, kardeşim de 6 yıllık evliyiz ve birer çocuğumuz var... ben sezeryan, kardeşim normal doğum yaptı... sonuç 0 eşittir 0....
çok ilginç bi uygulama, acil yani orası sonuçta.
şimdi daha iyi misiniz? benim hiç ağrım olmaz ama azcık olunca da sıcak su torbası koyarım.
en kısa zamanda kadın doğumcuya gidin bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?