• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet sancisi belasi..

Loria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
276
6
68
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyin:( ne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum:(

ayy bilirim o acıyı her ay benim birde üstüne kusmam vardı. evlendim kadın oldum biraz hafifledi. doğumdan sonra iyice azaldı. ilaç adı yazılıyormu burdan bilemiyorum benim kullandığım ilaç vardı tek o iyi geliyordu ağrıkesici

çok geçmiş olsun çok zor ben de çok acillere gitmiştim nasıl olduysa zamanla hafifledi.
muz yerdim ağrı kesici etkisi var, lavanta çayı içerdim bir de rezene. su torbasını karnına koyma bir de ayaklarına koy. Bir de şimdi kan akmadığından ağrımız oluyor ya o yüzden annem kanım sulansın diye bebek asprini yada normal aspirin verirdi iyi geliyordu :25: ama tabi çok fena geliyor o zaman sürekli kontrol ediyordum arkamı :17:

Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyin:( ne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum:(

evlenince birde cocugun olunca anca hafifliyor bende öyle oldu :34:

bende hafifletici şeyler,
muz yemek
dolorex yoksa majezik yoksa arveles
bol su içmek
ada çayı içmek

Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorumm:( ipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus .. :(

Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorumm:( ipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus .. :(

Tatlım bu kadar kötüysen bir iğne vurduysaydın keşke, hemen keserdi:26:

ah kıyamam ya nasıl üzüldm gece gece seni çok iyi anlarım ben benmde öleydi benim anca acile gidip iğne yaptırınca geçiyodu mdeme vurur çıkarırdım hep çok kötüydü evlendim yine geçmedi normal doğurdum öyle geçti inşallah sennde geçer geçmiş olsn ayağının altna sıcak su falan koy dolerex varsa iç geçsnde rahat uyu inşallah:50: her ay kaygısı düşüyodu bana gelcek diye

arkadaşlar ilaç adı vermiş bende yazayım majezik aldır. veya varsa hemen iç. yarım saatte etkisini görürsün. o acı çok kötü bir şey geçmiş olsun.

Tatlım bu kadar kötüysen bir iğne vurduysaydın keşke, hemen keserdi:26:

Hic bisey yapmiyorlar burdani salak dr lar :( dun gece ariyoruz durumu anlatiyoz o bize ilac ic bilmem ne yap diyor sanki biz bilmiyoz ilac icmeyi ilac icmekten anam agladi daha napim.. Dunku durumumda tr de olsaydim ambulans ancak beni göturebilirdi o derecedeydim dusunun ama adamlar gelmeyin bize gelsenizde ilac veririz diebildirler sadece:/

Ilac tavsiye etmem ama agri kesici vermis. Ustunde yazar en yuksek dozaj kac alacagin. 4 ila 8 saat bir suresi var. Ozel mesaj attim. Gecmis olsun.

Son düzenleme:
ah kıyamam ya nasıl üzüldm gece gece seni çok iyi anlarım ben benmde öleydi benim anca acile gidip iğne yaptırınca geçiyodu mdeme vurur çıkarırdım hep çok kötüydü evlendim yine geçmedi normal doğurdum öyle geçti inşallah sennde geçer geçmiş olsn ayağının altna sıcak su falan koy dolerex varsa iç geçsnde rahat uyu inşallah:50: her ay kaygısı düşüyodu bana gelcek diye
Sirf bu yuzden hamile kalasim var yaa inan suanda ki dilegim ama daha hayatimi duzene sokmadan hamile kalmak mantiksiz geldiginden bi sure dusunmuyorduk... Pazartesi dr dan zaman alip genel bir muayene olmayi dusunuyorum bakalim derdim neymis ... Kist iltihap veya herneyse ciksin artik her ay dahada fazlalasarak geliyolar.. Kac kere bayildim ben :( tr deyken bende acile gider igneyle bile hemen gecmezdi agrim Ama ozaman bekarliktan dolayi cok muayene edemiyorlardi.. Hepinize cok tsk ederim suanda ilac biraz olsun etki etmeye basladi gibi ,

doktor gelmeyin mi dedi size?
daha önce gittiniz mi peki, belki sistitiniz vardır.

Ilac tavsiye etmem ama agri kesici vermis. Ustunde yazar en yuksek dozaj kac alacagin. 4 ila 8 saat bir suresi var. Ozel mesaj attim. Gecmis olsun.

MerhAba cok tesekkur ederim yardiminiz icin.. Ben özel mesajdan yazdim yazdim sonra bi baktim gönderme hakkim yokmus özel mesaj.. Oyuzden buraya yazim.. O dedigin ilacta ibuprofen var ve ben onuda kullaniyorum ve sonuc ayni:( amao isimde burda varmi yokmu bilmiyorum ilk isim ögrenmek olucak ..

kadın doğumcuya gittin mi. ben de yıllardıır aynı dertten musdaribim. hani ağrı kesiciler de mideye zararlı, kanamayı da azaltıyor ki ben istemiyorum kanamamın azalmasını. biliyorum. ama o ağrıdan kurtulmak için; o an ağrı kesicinin zararları değil de, o ağrıdan seni kurtaracak mutlak yararından başka şey gelmiyor akla :)

doktor gelmeyin mi dedi size?
daha önce gittiniz mi peki, belki sistitiniz vardır.
Evet acil dr'u gitmeden önce aramamiz lazim durumunu anlatiyorsun ve onlsrda ona göre sana gel diyor .. Ama bana hic acimadilar dun gece.. Sanirim ölseydim acicakti :/ pardon sistit nedir ?

Son düzenleme:
kadın doğumcuya gittin mi. ben de yıllardıır aynı dertten musdaribim. hani ağrı kesiciler de mideye zararlı, kanamayı da azaltıyor ki ben istemiyorum kanamamın azalmasını. biliyorum. ama o ağrıdan kurtulmak için; o an ağrı kesicinin zararları değil de, o ağrıdan seni kurtaracak mutlak yararından başka şey gelmiyor akla :)

En son bekarken gitmistim ve dr ulstrasonla bakmisti bi soru.n yok dedi ..ama simdi ilk isim kadin doguma gitmek cunku artik iyilesir umudum kalmadi .. En kötusu dahada artarak geliyo her ay.. Valla bende senin gibi agrim varken hic zararlarini dusunmuyorum ilaclarin cunku baska carem yok, ilac icmeme luksum yok..

Back