Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyin ne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
Dun geceden beri öluyorum.. Yokmudur bu illetin bir cözumu Allah rizasi icin söleyin ne dayanacak gücüm ne halim kaldi.. Bi yöntem bilen duyan uygulayan ?? Paylasin ne olur ve cok afedersiniz siddetli ishalle birlikte iki sanci cekiyorum
evlenince birde cocugun olunca anca hafifliyor bende öyle oldu
Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorumm ipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus ..
Arkadaslar yaklasik 1,5 yillik evliyim .. Evliligimin ilk 3 ayinda agrim dinmisti ama daha sonra daha siddetli bir sekilde geri döndu ve ben dun gece 3 ten beridir mahvoldum, kusma ishal sanci ucgeninden cikamadim... Annemde yokki yanimda halimden anlasin.. Zavali esim dun gece 5 te gitti annesini getirdi bana yardimci olabilsin diye caresizce bana bakmaktan ve nasil oldun demekten baska bisey yapamiyordu .. Cok kötuyum dayanamiyorumm ipren diye bir hap verdi burda bana dr (yurtdisinda) .. Ve tam 2 saat etki eder mi bir ilac Allahim aglamaktan suratimin sekli bozulmus ..
Tatlım bu kadar kötüysen bir iğne vurduysaydın keşke, hemen keserdi:26:
Sirf bu yuzden hamile kalasim var yaa inan suanda ki dilegim ama daha hayatimi duzene sokmadan hamile kalmak mantiksiz geldiginden bi sure dusunmuyorduk... Pazartesi dr dan zaman alip genel bir muayene olmayi dusunuyorum bakalim derdim neymis ... Kist iltihap veya herneyse ciksin artik her ay dahada fazlalasarak geliyolar.. Kac kere bayildim ben tr deyken bende acile gider igneyle bile hemen gecmezdi agrim Ama ozaman bekarliktan dolayi cok muayene edemiyorlardi.. Hepinize cok tsk ederim suanda ilac biraz olsun etki etmeye basladi gibi ,ah kıyamam ya nasıl üzüldm gece gece seni çok iyi anlarım ben benmde öleydi benim anca acile gidip iğne yaptırınca geçiyodu mdeme vurur çıkarırdım hep çok kötüydü evlendim yine geçmedi normal doğurdum öyle geçti inşallah sennde geçer geçmiş olsn ayağının altna sıcak su falan koy dolerex varsa iç geçsnde rahat uyu inşallah her ay kaygısı düşüyodu bana gelcek diye
Ilac tavsiye etmem ama agri kesici vermis. Ustunde yazar en yuksek dozaj kac alacagin. 4 ila 8 saat bir suresi var. Ozel mesaj attim. Gecmis olsun.
Evet acil dr'u gitmeden önce aramamiz lazim durumunu anlatiyorsun ve onlsrda ona göre sana gel diyor .. Ama bana hic acimadilar dun gece.. Sanirim ölseydim acicakti :/ pardon sistit nedir ?doktor gelmeyin mi dedi size?
daha önce gittiniz mi peki, belki sistitiniz vardır.
kadın doğumcuya gittin mi. ben de yıllardıır aynı dertten musdaribim. hani ağrı kesiciler de mideye zararlı, kanamayı da azaltıyor ki ben istemiyorum kanamamın azalmasını. biliyorum. ama o ağrıdan kurtulmak için; o an ağrı kesicinin zararları değil de, o ağrıdan seni kurtaracak mutlak yararından başka şey gelmiyor akla :)