- 14 Kasım 2017
- 47
- 36
- 3
- Konu Sahibi yildizlibulut
-
ağrı kesici neden kullanmayın dedi. abartılmadığı sürece ağrı kesici kullanılmasınca bi sakınca olmaması lazım. ben olsam bi tabe majezik atardım.
Ağrı kesici kullanınca kanamanın azalacağını diğer aya bu sebeple daha çok ağrı çekeceğimi söyledi. Bilemedim ki.. Evde majezik var, dediğiniz gibi yapacağım. Çünkü diğer yöntemler asla işe yaramıyor...Çok teşekkür ederim yorumunuz için
Benim doktorum da aksine ağrı kesici kullan demişti.
Ayrıca evlenince de azalmıyor. Sanki doktorla değil de gündeki bir teyzeyle konusmus gibisin.
İç bir tane çekilir mi o dert.
Benim doktorum da aksine ağrı kesici kullan demişti.
Ayrıca evlenince de azalmıyor. Sanki doktorla değil de gündeki bir teyzeyle konusmus gibisin.
İç bir tane çekilir mi o dert.
Hiç ultrasona falan sokmadılar mı? Çok şiddetli sancı bir rahatsızlığın belirtisi olmalı3 tane özelde doktora gittim belli aralıklarla. 3üde önermedi ağrı kesici içmeyi..Bende onların sözüne istinaden içmiyorum. Okul dönemimde içerdim tamamen birinci günde kanamam kesilirdi, diğer ay aşırı ağrı çekerdim yine. Evlenince sancıların azalması bana da saçma geliyor fakat evlenince kanallar genişlermiş o yüzden azalabilirmiş. Yıllardır ağrı kesici içmiyorum ama dediğiniz gibi başka çare yok teşekkür ederim yorumunuz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?