Adet Sancılarına Son ! Hyperıcum T090 Creme !

karpelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2010
77
0
36
İstanbul
Bu krem hakkında konu açılmışmıydı bilmiyorum ama yine de paylaşmak istedim.

HYPERİCUM T090 CREAM
FAYDALARI

1-) Adet Sancılarını keser

Kullanılışı: Adet sancısının olduğu kasık bölmesi ile karın altı bölgeye geniş bir şekilde sürülecek. Bel de ağrı varsa bele de sürülecek.

2-) Kuluç ağrısı : Ağrı olan bölgeye sürülecek.

3-) Bel ve sırt ağrıları: Ağrı olan bölgeye bolca sürülecek. Gerekirse bu işlem birkaç defa tekrarlanır.

4-) Baş ağrısı: Alına ve şakaklara sürülecek. Ağrı tamamen geçmezse, yarım saat sonra tekrar sürülecek. Kafatasının arka kısmındaki ağrılar için enseye de sürülecek.

5-) Boğaz ağrıları için boğaza dışarıdan bolca sürülecek.

6-) Mantar: mantar olan bölgeye bolca sabah öğle akşam sürülecek. Bir haftada şifa verir. Ayağa pamuk çorap giyilecek.

7-) El ve yüz kremi: Yüzdeki çizgilere bolca sürülürse yüzdeki çizgileri ve kırışıklıkları kısa sürede yok eder. Bulaşıklardan veya ev işi yaptıktan sonra ele ve ayaklara sürülürse çatlak, yara gibi tüm hastalıkları yok eder. Bulaşıklardan sonra ele sürülmesi halinde bulaşık deterjanının kanser riskini ortadan kaldırır.

Kanser ağrıları için: Ağrı olan bölgeye yarım saat arayla, ağrı kesilinceye veya hasta ağrıya dayanıklı hale gelinceye kadar bolca sürülecek.

9-) Menüsküs ağrısı ve şişliği: Ağrı ve şiş olan bölgeye 1 saat arayla birkaç defa sürülürse ağrıyı ve ödemi yok eder. 3 ay süreyle kullanıldığında ameliyatsız bir şekilde minisküsü tedavi eder.

10-) Romatizma ve dizdeki su eksikliği: Ağrı ve şiş olan bölgeye 1 saat arayla birkaç defa sürülürse ağrıyı ve ödemi yok eder.

11-) Varis ve derin ven trombozu: Ağrı olan ve iltihaplı ve morarmış bölgeye sürülürse hem ağrıyı giderir ve hem de tedavi eder.

12-) Boyun ve sırt tutulmalarında: Boyuna ve sırta bol miktarda sürülürse ağrıyı keser. Bu sürme işlemi sabah öğle akşam en az bir hafta yapılmalıdır.

13-) Her türlü ağrı ve şişlik için: Ağrı ve şiş olan bölgeye birkaç defa sürüldüğünde hem ağrıyı ve şişliği giderir hem de tedavi eder.

Muhteşem birşey bu. Kullanan var mı acaba ?

Gerçekten işe yarar mı acaba?
Sonuçta adet ağrısı yüzeysel birşey değil...
Benim yumurtalıklarım patlayacak gibi ağırır adet olunca...

Gerçekten işe yarar mı acaba?
Sonuçta adet ağrısı yüzeysel birşey değil...
Benim yumurtalıklarım patlayacak gibi ağırır adet olunca...

Aynen.Ama yorumları okudum.Adet dönemi boyunca yatak yorgan yatanların hatta bayılmalara kadar giden ağrıları bile geçirdiğinden söz etmişler.Yorumlar hep olumlu.Tabi kullananlara ve doktorlara bizzat danışmak gerek :)

Canım internet siteleri zaman olumlu yorumları yayınlayıp olumsuzları yayınlamıyorlar reklam olsun diye...
Keşke gerçek olsa da kullansak...
Paylaşımın için teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…